Brink genomineerd voor Nationale Business Succes Award 2014

Brink genomineerd voor Nationale Business Succes Award 2014

26 november 2014

Brink is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2014! Allereerst kwamen we als winnaar uit de bus in de branche Klimaatsystemen en nu dingen we mee naar de hoofdprijs. De Succes Award is de grootste ondernemersprijs van Nederland. De prijs is opgezet door de KVK en Het Financieel Dagblad, met medewerking van RTL televisie, BNR radio en De Telegraaf. Als topbedrijf van de branche maken we in februari kans om overall winnaar te worden van alle branches en de Nationale Business Succes Award mee naar huis te nemen.

Film 'Wat maakt Brink succesvol?'

In november waren wij te zien in het programma 'De Succesfactor' op RTL 7. De uitgebreide versie van het TV-item is hieronder en op ons Youtube kanaal te bekijken. Bekijk wat presentator Bert Kuizenga allemaal van ons wil weten, neem een kijkje in onze fabriek en zie wat wij doen om betekenisvol te zijn voor onze klanten!Van top tot teen doorgelicht
De afgelopen maanden is ons bedrijf in het geheim van top tot teen doorgelicht en vergeleken met andere bedrijven uit de branche. Hierbij werd gelet op onder andere MVO, continuïteit,  imago, specialisatie en technische innovatie. We zijn anoniem benaderd door mensen die zich als klant voordeden en daarbij hebben we een goede indruk achtergelaten. Verder werd gekeken naar onze verschijning in vakbladen, brancheorganisaties werden ondervraagd en vakbeurzen werden bezocht. Uit dit onderzoek kwam Brink naar voren als topbedrijf in de branche Klimaatsystemen.

Stem op Brink

Nu gaan we uiteraard ons best doen om de hoofdprijs te winnen! Zodra er aan het eind van het TV-seizoen op ons gestemd mag worden, maken we dit kenbaar. Wordt vervolgd!

<Terug naar overzicht
 
Onze Air 70 is genomineerd!

Bezoek ons op standnummer C038, hal 8.

Lees verder

Download de BRINK service app voor u gemak

Lees verder

Vind een installateur bij u in de buurt

Lees verder >