Project SWAN Products: koelen, verwarmen en ventileren in 1

Door: Gerard in 't Veld
Onlangs heeft SWAN products, totaalleverancier van kantoormeubilair, in Nieuwkuijk haar nieuwe kantoor met magazijn geopend. Een prachtig pand waar veel aandacht aan is geschonken. Het binnenklimaat hebben wij mogen verzorgen.
 

Als geen ander weten ze bij ‘SWAN‘ hoe belangrijk een fijne werkplek is. Bij zo'n mooi nieuw pand mag natuurlijk een prettig binnenklimaat niet ontbreken. De opdracht was: een comfortabel,  energiezuinig en snelreagerend systeem gecombineerd met ventilatie. Samen met installatiebedrijf Jong Luchtverwarming uit Schijndel hebben wij een installatie uitgewerkt die daar helemaal bij past.

Voor de luchtbehandeling van de kantoren is gekozen voor onze Allure luchtverwarmers voorzien van koeling met warmtepompfunctie. De gevraagde ruimtetemperatuur wordt hierbij nauwkeurig in de gaten gehouden en zo nodig modulerend verwarmd/gekoeld. De ventilatie met warmteterugwinning (WTW) is hierbij volledig geïntegreerd door middel van Renovent Excellent toestellen. Op deze manier kunnen ze bij SWAN met 1 kanalensysteem het kantoor verwarmen, koelen en ventileren.Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kantoor of woning? Graag denken wij mee met het realiseren van uw wensen op installatiegebied. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend advies!

 

Reacties

 • gerard   28-01-2019 09:45
  Goedemorgen Bert Maatman,

  Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bekijken en bespreken.

  Met vriendelijke Groet ,Gerard in 't Veld
 • Bert Maatman   26-01-2019 19:38
  We hebben onlangs een woning gekocht die is uitgerust met een Allure 25 HDR van ongeveer 20 jaar oud. Ook ik ben geïnteresseerd aan een aanpassing waarbij een warmtepomp kan worden toegepast.
 • robert zomerdijk   05-01-2019 17:50
  ik ben op zoek naar vervangingen van mijn huidige luchtverwarming;
  als dit mogelijk is wil ik dit doen met een warmtepomp, die ook voor koeling kan zorgen. Het gaat om een installatie die destijds is uitgerekend voor 8 kW (er is groter geinstalleerd op mijn verzoek).
  Het is nu ook een brink systeem
 Security code

Indien je een reactie plaats op het blog ga je akkoord met de privacyverklaring van Brink.