Expert: Jan Bosmans

Regio
Functie: Technisch Commercieel Adviseur
Expertise: Luchtbehandeling voor woningbouw en kleine utiliteit. Zowel verwarming, koeling als ventilatie met warmteterugwinning (WTW).
Jan is verantwoordelijk voor de verkoop en advies aan installateurs in Zuidoost-Nederland.
Tel. (0522) 46 99 44

Blogs

image
Aanpak vochtproblemen in woningen: geef schimmel geen kans!

Door: Jan Bosmans.
Goed nieuws, ook bij de Tweede Kamer is doorgedrongen dat niemand ziek moet worden van zijn eigen woning. Er wordt een aanpak geëist tegen schimmel- en vochtproblemen in huurwoningen. In 2012 maakte het RIVM een schatting dat ongeveer een half miljoen huizen problemen hebben door schimmels en vocht. Met alle gevolgen van dien: vocht en schimmel is namelijk erg schadelijk voor de gezondheid.

Lees verder
image
Luchtvervuiling buiten en toch volop ventileren?

Door: Jan Bosmans.
In mijn vorige blog vertelde ik over onze nieuwe systeemmodule die zorgt voor gezonde en stofvrije lucht tijdens het ventileren. Inmiddels geïntroduceerd: de Pure induct! Met de Pure induct zorgen wij ervoor dat luchtvervuiling buiten blijft en er tegelijkertijd toch volop kan worden geventileerd. Ik ga in mijn blog graag dieper in op de werking van deze innovatieve module.
 

Lees verder
image
Voorkom overlast door houtstook

Door: Jan Bosmans.
U hebt het waarschijnlijk wel gemerkt in deze periode van het jaar. Veel mensen genieten in huis van een houtkachel of open haard  of steken buitenshuis de vuurkorf aan. Ongeveer 10 procent van de Nederlandse huishoudens heeft een houtkachel of open haard. Erg gezellig, maar het zorgt ook voor heel veel overlast en zo gezond is het niet.
 

Lees verder
image
Aangenaam: Jan Bosmans

Door: Jan Bosmans.
Aangenaam! Ik ben Jan Bosmans en vanaf 1 september het nieuwe gezicht van Brink Climate Systems in de rol van Technisch Commercieel Adviseur voor de regio Zuidoost-Nederland. In het huidige digitale tijdperk stel ik mij graag online aan u voor!

Lees verder