Brink 2020: Excellente lucht bereikbaar voor iedereen

Door: Anton Hans
Zo, het nieuwe jaar is begonnen. Ik hoop dat iedereen tijd heeft gevonden om met zijn of haar dierbaren door te brengen. De feestdagen blijven een tijd waarin veel mensen proberen tijd te vinden voor enige reflectie, op het jaar, het leven, doelen die zijn gesteld, zaken die men wil veranderen. Ik probeer het vaker te doen dan één keer per jaar, maar ik moet toegeven dat deze dagen met de sfeer er om heen en een goed glas in de hand het zeker makkelijk maken om te evalueren waar je staat. Dat geldt voor de privé situatie maar ook voor Brink als bedrijf.
 Het nieuwe jaar ligt voor ons, alle tellers staan weer op nul, een jaar vol kansen… en natuurlijk ook bedreigingen. Een jaar waarin wij als Brink nieuwe stappen gaan zetten op de weg die we bijna een jaar geleden zijn ingeslagen. Stappen naar het verder realiseren van onze droom. We zijn al aardig onderweg en we zien zeker al kleine successen. Eén daarvan is dat we zijn genomineerd voor een VSK Award in de categorie Energietransitie met ons nieuwste ventilatieconcept voor zowel nieuwe als bestaande woningen; een veelbelovende verandering in de markt. Op de VSK-beurs presenteren we natuurlijk onze product familie voor thuis. En nog steeds is dit pas het begin.
 
Bereikbaarheid
Als ik kijk naar onze droom, om excellente lucht voor iedereen bereikbaar te maken, wat betekent dat dan? Allereerst natuurlijk dat wij als Brink geloven dat schone, frisse lucht bijdraagt aan een gezond en prettig leven. Dat is tastbaar in onze producten en oplossingen. Maar de echte droom is dat iedereen, ongeacht de situatie, op een makkelijke manier iets kan doen aan de luchtkwaliteit in huis. Dat we op die manier het leven van iedereen elke dag een stukje mooier mogen maken. Dat is de weg die wij willen bewandelen.
 
Ik vind dat we daarin al goed op weg zijn. Wij blijven verder innoveren, want ook wij zijn nooit uitgeleerd en uit ontwikkeld. Innoveren zit in ons DNA en daarvan profiteren onze klanten.
 
Innoveren: de sleutel tot succes

Het is onze passie om de luchtkwaliteit in gebouwen te verbeteren. Dat doen we al jaren. Met onze Flair-familie zetten we nieuwe standaarden voor ventilatie met warmteterugwinning (WTW) in woonhuizen. Door de uitgebreide familie hebben we voor elke woonsituatie de ideale oplossing. Waarbij het voor de installateur ideaal is dat de toestellen allemaal op een zelfde manier worden gemonteerd en ingeregeld.
 
Gezonde lucht brengen we ook met het Pure Air-concept: de Evap is de oplossing tegen droge lucht en de ionisatie van de Pure Induct maakt de lucht compleet fijnstofvrij. Een slim samenspel van gemakkelijk toepasbare producten in één systeem, dat is waar het Pure Air concept voor staat.
Een echt innovatie is onze mini-luchtverwarmer, de Elan E. Dit apparaat speelt al in op de trend naar een beperkte warmtebehoefte en de combinatie van verwarmen (koelen) en ventileren. De oplossing is erg slim, compact, heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en CO2-sturing en is eenvoudig uit te breiden. Zo wordt iedere ruimte op maat voorzien van het perfecte klimaat en gezonde lucht.
 
Normaal waren deze oplossing alleen bereikbaar met een kanalensysteem. Dat was niet altijd optimaal omdat er soms geen ruimte voor is en het natuurlijk bij renovatie erg lastig is om alsnog een kanalensysteem aan te brengen. Voor deze problemen hebben wij nu een oplossing, het Multi Air Supply systeem. Een flexibel ventilatiesysteem met WTW dat de energietransitie in elke woning mogelijk maakt, in nieuwe en bestaande bouw. Laat toevoerkanalen maar achterwege…
 
Nominatie Brink voor Energietransitie
Het Multi Air Supply systeem is genomineerd voor de VSK Award in de categorie Energietransitie, iets waar wij enorm trots op zijn Een mooi moment om hier extra aandacht aan te geven. Dat doen we op de VSK-beurs van 4 t/m 7 februari, waar u kunt komen kijken bij stand B036 in hal 8 hoe we absoluut niet hebben stilgestaan het afgelopen jaar.
 
Excellente lucht kent geen grenzen in 2020!

p.s. breng hier je stem uit op ons Multi Air Supply systeem voor de VSK Awards publieksprijs!


 

Reacties

  • Gerrit Oudakker   25-03-2020 12:37
    Mijn huidige Brink luchtverwarmingsinstallatie is 40 jaar oud....nooit een probleem gehad, maar het eind komt in zicht. Om niet opgeschrikt te worden door plotselinge uitval zou ik graag willen weten wat te dien als vervaging, zo mogelijk geintegreerd met warmwater voorziening.
    Met vr gr
  • Gerrit Oudakker   25-03-2020 12:37
    Mijn huidige Brink luchtverwarmingsinstallatie is 40 jaar oud....nooit een probleem gehad, maar het eind komt in zicht. Om niet opgeschrikt te worden door plotselinge uitval zou ik graag willen weten wat te dien als vervaging, zo mogelijk geintegreerd met warmwater voorziening.
    Met vr gr
 Security code

Indien je een reactie plaats op het blog ga je akkoord met de privacyverklaring van Brink.