Suppliers

Energietransitie voor iedereen: Multi Air Supply maakt excellente lucht bereikbaar

Door: Adriaan Cramer
Bij het voor iedereen bereikbaar maken van gezonde lucht, hebben we met verschillende uitdagingen te maken. Hoe gaan we om met de bestaande bouw? Hoe zorgen we er voor dat iedereen toegang heeft tot onze ventilatie-oplossingen? En bovendien, hoe dragen wij als Brink bij aan een betere wereld? Multi Air Supply is hét antwoord op deze vragen. Een innovatie die bijdraagt aan een duurzame samenleving, genomineerd voor de VSK Awards in de categorie Energietransitie. 
 

Multi Air Supply
In mijn vorige blog schreef ik al over de belangen van goede luchtkwaliteit en hoe we dit kunnen realiseren zonder toevoerkanalen. Het Multi Air Supply systeem is een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW). Met een WTW-unit zoals de Flair als hart van het systeem en de stille Indoor Mixfan die actief op CO2 stuurt, kan iedere ruimte worden voorzien van verse lucht wanneer dat nodig is.

TNO bevestigt in een kwaliteitsverklaring dat we hiermee de luchtkwaliteit kunnen waarborgen. Met de Indoor Mixfan en één van de WTW-toestellen uit de complete  Flair-productlijn bieden we nu een passende oplossing voor ieder type woning.Multi Air Supply genomineerd voor VSK Award
De verduurzaming van de woningmarkt is een opgave waar Brink graag een bijdrage aan levert en waardoor we worden uitgedaagd onze innovatiekracht in te zetten voor zaken die er toe doen voor ons allemaal. De voordelen van het Multi Air Supply systeem werden ook door de vakjury van de VSK Awards als kansrijk gezien voor de energietransitie:

“Wij zien in dit ventilatieconcept een extra kans voor de toepassing van het energetisch goed scorende ventilatietype D (balansventilatie met warmteterugwinning) voor de bestaande bouw. De afwezigheid van kanalen neemt een belangrijke drempel weg voor bestaande bouw.”

Een drempel minder, bereikbaarder dus. Een oplossing op maat binnen handbereik voor woningcorporaties en huiseigenaren, die ervoor zorgt dat iedereen kan genieten van een kwalitatief hoogstaand binnenklimaat, op een duurzame manier.

Uiteraard blijven we onze jarenlange kennis en ervaring steeds toepassen om verder te innoveren. Nu hopen we met het Multi Air Supply systeem mogelijk te maken dat ieder huishouden zijn steentje kan bijdragen aan de energietransitie en daarmee aan de klimaatdoelstellingen. Daar worden we allemaal beter van!

Om de energietransitie te versnellen willen we je vragen op ons te stemmen voor de publiekprijs van de VSK Awards.

Brink op de VSK-beurs 2020
Wij presenteren het Multi Air Supply systeem en de nieuwe complete Flair-familie op onze stand (stand B036 in hal 8) van 4 t/m 7 februari 2020 tijdens de VSK-beurs in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Meld je hier aan voor gratis toegang.
 
 Security code

Indien je een reactie plaats op het blog ga je akkoord met de privacyverklaring van Brink.