Suppliers

Aangenaam: Jan Bosmans

Door: Jan Bosmans
Aangenaam! Ik ben Jan Bosmans en vanaf 1 september het nieuwe gezicht van Brink Climate Systems in de rol van Technisch Commercieel Adviseur voor de regio Zuidoost-Nederland. In het huidige digitale tijdperk stel ik mij graag online aan u voor!

Hoe het begon
Ik ben geboren in 1964 in Eindhoven en in een warm gezin opgegroeid. Een gezin waarvan  de moeder altijd thuis was en de vader in de bouw werkte als loodgieter/verwarmingsmonteur. Op jonge leeftijd ging ik met mijn vader mee de hort op om te helpen bij wat klusjes. Al snel was daar de blauwe overall, de duimstok en het potlood achter mijn oor. De liefde voor het vak was geboren. Mensen waren blij wanneer er weer warm water uit de kraan kwam, waren trots over hun nieuwe badkamer en vonden het fijn als het in huis behaaglijk was.

In tegenstelling tot het advies van school (mavo/havo) wilde ik mijn vader achterna. Het werd de lts Installatietechniek. Ik heb daarna nog verschillende studies op het gebied van installatietechniek met succes afgerond.

Klaar voor het echte werk
Ik wilde graag de commercie in maar wel met de juiste kennis in huis. Ik heb daarom verschillende disciplines doorlopen. Tijdens mijn stage werkte ik op de bouw; met je knieën in de modder om riolering aan te legen, cv-installaties utiliteit installeren en het leren autogeen lassen van cv-leidingen. Toen werd ik technisch tekenaar, eerstelijns contactpersoon technische dienst, ik ging werken op de verkoop binnendienst  en toen was de stap naar buiten snel gemaakt. Ik kreeg de kans om als vertegenwoordiger te gaan werken bij een technische groothandel in cv-artikelen. Deze periode heeft 26 jaar geduurd om daarna een ommezwaai te maken naar een ander vakgebied: Electro.


Het bloed kruipt waar het niet gaan kan
Tijdens mijn afwezigheid in de installatietechniek heb ik via de zijlijn de ontwikkelingen in de gaten gehouden, verschillende regionale beurzen bezocht en natuurlijk het hoogtepunt: de VSK-beurs nauwlettend in de gaten gehouden. Na bijna 6 jaar werkzaam te zijn geweest in de Electro branche kwam ik in contact met Brink. De daarop volgende gesprekken voelden goed, ik was trots om terug te keren naar mijn oude vertrouwde liefde bij een warm fantastisch bedrijf als Brink.

Expert in ventilatie, verwarming, koeling en warmwaterbereiding
Brink streeft ernaar om comfort en gezondheid in woningen, kantoren of bedrijfspanden te creëren. Met oplossingen op het gebied van ventilatie, verwarming, koeling en warmwaterbereiding. Dit doet Brink al 114 jaar en ik draag daar graag mijn steentje aan bij.

Mijn drijfveer
Ik wil samen met het team van Brink een aantoonbare bijdrage leveren aan het succes van onze klant op het gebied van techniek tot aan regelgeving. Binnenkort eens kennismaken? Schroom niet contact met mij op te nemen!

Reacties

 • Hamid Khan   13-05-2020 10:22
  Beste heer Van de Ven,

  Dank voor uw bericht.

  Uw vragen zijn doorgestuurd naar een desbetreffende collega. Hij neemt contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

  Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,
  Hamid Khan
  Brink Climate Systems
 • Mari van de Ven   12-05-2020 14:51
  Graag ontvang ik informatie over het toestel Brink ELAN 4.
  In mijn nieuwbouw wordt een BRINK ELAN4 aangeboden om in samenwerking met een NIBE F1155 water-water-warmtepomp en een NIBE WTW-installatie te zorgen voor koeling (en ontvochtiging) van de nieuwbouwwoning bij buitentemperaturen (ook 's-nachts) boven de 30 graden. Graag zou ik informatie ontvangen betreffende de toegepaste schakeling van de apparatuur en de koelcapaciteit. en de ranche van het koelbereik (max.koelcapaciteit, drukvertlies door voorschakeling van de ELAN 4, het stroomverbruik (aansluitwaarden) en andere essentiële zaken betreffende de werking.
  U kunt me ook eventueel bellen (06 45 776 813) of een afspraak maken ( Stilpot 30, 5708GX Helmond)
 Security code

Indien je een reactie plaats op het blog ga je akkoord met de privacyverklaring van Brink.