Beurs Eigen Huis: alles over het juiste binnenklimaat

Door: Gerard in 't Veld
Hoe krijg ik verse buitenlucht in huis zonder energie te verspillen? Kan ik verwarmen, koelen en ventileren met één kanaal? Hoe krijg ik fijnstofvrije lucht in huis en hoe hou ik vervuiling buiten de deur? Waarom moet ik mijn woning eigenlijk ventileren? Tijdens de beurs Eigen huis op 21 t/m 23 september in Utrecht geven wij als expert in lucht antwoord op deze belangrijke vragen. Bij Brink vinden wij namelijk dat iedereen moet kunnen genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Het is een essentieel onderdeel bij het maken van (ver)bouwplannen. Een goed begin is namelijk het halve werk.

Flair 300: nieuwe standaard in ventilatie met WTW
Wij laten onder andere onze nieuwe energiezuinige ventilatie-unit met warmteterugwinning (WTW) zien, de Flair 300. Dit nieuwe hoog rendement ventilatietoestel zorgt ervoor dat er altijd, in elke situatie, kan worden voorzien in de juiste hoeveelheid verse lucht. In combinatie met de nieuwe
systeemmodules voor bevochtigen, reinigen, verwarmen en koelen zorgt dit voor meer comfort en een gezond binnenklimaat.  De Flair 300 is de toekomst vooruit als het gaat om prestaties, installatiegemak en connectiviteit. De beurs Eigen Huis is een mooie gelegenheid om dit unieke toestel te kunnen laten zien en de bewoner bewust te laten worden van het belang van de juiste ventilatie.

Air 70: decentrale ventilatie per ruimte
Naast centrale ventilatie presenteren wij ook decentrale oplossingen, zoals de Air 70 die in elke gewenste ruimte kan worden geplaatst zonder dat je een kanalensysteem nodig hebt. Deze oplossing is erg geschikt voor renovatie. Inmiddels hebben wij hiermee de nodige projecten mogen doen met vele positieve bewoners als resultaat!Benieuwd naar onze oplossingen of wilt u meer weten over onze innovatieve oplossingen voor een gezonde en comfortabele woning? U bent van harte welkom op onze stand (G1.21) op het PassiefBouwen Paviljoen. Ik ben zelf op vrijdag 21 september aanwezig. Op de andere dagen helpen mijn collega's u graag!
 Security code

Indien je een reactie plaats op het blog ga je akkoord met de privacyverklaring van Brink.