Suppliers

Werken bij Air Install

Air Install B.V. is een dochteronderneming van Brink Climate Systems B.V. en is ruim 40 jaar
gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, aanleggen en in bedrijf stellen van klimaatinstallaties
in woningen en utiliteitsgebouwen. Onze focus ligt op luchtverwarming, ventilatie
en koeling. Wij kunnen uw wensen vertalen in een betaalbaar en comfortabel binnenklimaat. Dit doen wij vanuit onze vestigingen in Deventer, Soest en Eindhoven.

Op dit moment heeft Air Install de volgende vacatures openstaan:

Junior Werkvoorbereider m/v

13 februari 2018| 40 uur

In verband met de uitbreiding van werkzaamheden op onze vestiging in Soest zoeken wij op korte termijn een gedreven Junior Werkvoorbereider (m/v). In de rol van werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van verschillende projecten in de woningbouw en kleine utiliteitsbouw. Jij zorgt ervoor dat afspraken worden nagekomen, onderhoudt contact met betrokken partijen en fungeert daarbij als vraagbaak. Het betreft een fulltime functie.
 

Lees meer >

Hulpmonteurs Installatietechniek m/v

25 oktober 2017| 40 uur

Air Install zoekt op korte termijn voor de vestigingen Eindhoven, Soest en Deventer:

Hulpmonteurs Installatietechniek m/v

Air Install is een installatiebedijf met vestigingen in Deventer, Eindhoven en Soest. De werkzaamheden bestaan uit de installatie van klimaatsystemen zoals verwarming (luchtverwarming), koeling en ventilatie met warmteterugwinning in zowel de woningbouw als in kantoren en bedrijfsruimten. In de functie als Hulpmonteur Installatietechniek installeer je, samen met een monteur, klimaatinstallaties in nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten.

Lees meer >

Monteurs Installatietechniek m/v

25 oktober 2017| 40 uur

Air Install zoekt op korte termijn voor de vestigingen Eindhoven, Soest en Deventer:

Monteurs Installatietechniek m/v

De werkzaamheden van Air Install bestaan uit de installatie van klimaatsystemen zoals verwarming (luchtverwarming), koeling en ventilatie met warmteterugwinning in zowel de woningbouw als in kantoren en bedrijfsruimten. In de functie van Monteur Installatietechniek installeer je zelfstandig klimaatinstallaties in nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten. Daarbij word je ondersteund door een hulpmonteur.

Lees meer >