Suppliers

Werken bij ComfortExpert

ComfortExpert is het servicebedrijf van de Air Install Group met vestigingen in Deventer, Eindhoven en Soest. Deze bedrijven zijn al ruim 40 jaar gespecialiseerd in de installatieconcepten van Brink Climate Systems. Onze werkzaamheden bestaan uit onderhoud, service en beheer aan deze verwarming, koeling, warmteterugwinning, ventilatie, warmwater installaties en kanaalreiniging.

Op dit moment heeft ComfortExpert de volgende vacatures openstaan:

Assistent Service Coördinator m/v

25 oktober 2017| 40 uur

ComfortExpert zoekt voor de vestiging Deventer op korte termijn een:

Assistent Service Coördinator

Als Assistent Service Coördinator ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en zorg je zelfstandig  voor het inplannen van de servicemonteurs ten behoeve van de dagelijkse servicevraag. Ook het maken van offertes voor reparaties en het beoordelen van garantiegevallen behoren tot de werkzaamheden. Dit in nauwe samenwerking met de Service Coördinator en het Secretariaat.

Lees meer >

Onderhoudsmonteur installatietechniek/cv m/v

25 oktober 2017| 40 uur

ComfortExpert zoekt op korte termijn voor de regio's Zuid-Nederland en Midden-Nederland:

Onderhoudsmonteurs installatietechniek/cv

De werkzaamheden van ComfortExpert is het beheren, onderhouden en het verlenen van service aan (lucht-)verwarming, koeling, warmwater-installaties en ventilatiesystemen met warmteterugwinning (WTW) inclusief de luchtkanalen. In de functie Onderhoudsmonteur voer jij zelfstandig onderhoud en service uit aan (lucht-)verwarming, koeling, ventilatiesystemen (WTW) en warmwaterinstallaties. Je bent klantgericht en communicatief vaardig naar de klant en de eindgebruiker.

Lees meer >

Servicemonteur Klimaatbeheersing m/v

25 oktober 2017| 40 uur

ComfortExpert zoekt op korte termijn voor de regio's Zuid-Nederland en Midden-Nederland:

Servicemonteurs Klimaatbeheersing m/v

De werkzaamheden van ComfortExpert is het beheren, onderhouden en het verlenen van service aan (lucht-)verwarming, koeling, warmwater-installaties en ventilatiesystemen met warmteterugwinning (WTW) inclusief de luchtkanalen. In de functie Servicemonteur Klimaatbeheersing voer je zelfstandig onderhoud en service uit aan luchtverwarming, koeling, ventilatiesystemen (WTW) en warmwaterinstallaties. Je bent klantgericht en communicatief vaardig naar de klant en de eindgebruiker.
 

Lees meer >