Werken bij Brink

Bij Brink Climate Systems, gevestigd in Staphorst, werken we met circa 200 medewerkers aan innovatieve oplossingen voor excellente lucht en een comfortabel binnenklimaat. Ons moderne pand ligt direct naast de A28 en is dus goed bereikbaar. Wereldwijd is Brink Climate Systems onderdeel van het beursgenoteerde Centrotec AG, waaronder 3.000 medewerkers zich specialiseren in energie-efficiënte technologie voor gebouwen. 

Werken bij Brink betekent dat je samen met collega’s je inzet voor onze droom: "Our dream is to make you flourish in life by providing you with the most excellent air possible. Day in, day out". Er is volop ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. In onze dynamische (inter)nationale organisatie leiden we mensen intern en extern op om alle fijne kneepjes van ons vakgebied in de vingers te krijgen. Op technisch en op commercieel vlak bieden we cursussen en trainingen aan zodat je altijd up to date blijft met onze innovaties en de veranderingen in de markt.

Heb jij je studie nog niet afgerond?
Wij werken graag samen met studenten. Zoek jij een nog stageplek of afstudeeropdracht? Neem contact met ons op voor diverse mogelijkheden. Wij geven jou de beste start van je carrière!
Vacatures Operations
Ben je op zoek naar een leuke functie binnen onze afdeling Operations? Neem dan een kijkje op de website van Unique. Daar vind je de actuele vacatures en kun je lezen waarom het bij Brink zo prettig werken is.

Maak kennis met onze collega's!
Vacatures
Hieronder vind je de openstaande vacatures van Brink. Staat jouw droombaan er niet tussen maar wil je toch graag een carrière bij Brink? Stuur ons dan een open sollicitatie!
Heb je vragen over een openstaande vacature, sollicitatieprocedures of heb je een andere vraag over werken bij Brink? Neem dan contact op met onze HR afdeling via telefoonnummer (0522) 46 99 44 of stuur een e-mail naar personeelszaken@brinkclimatesystems.nl
 

Software Engineer

27 februari 2020| 40 uur

Om onze ambities waar te kunnen maken zij wij op zoek naar een Software Engineer (40 uur p/w). Je werkt samen in een team van 3 mensen die verantwoordelijk zijn voor de embedded software van onze producten. Dit kan nieuwe software zijn of het verbeteren van de bestaande software. De software engineers maken deel uit van de R&D afdeling. Je werkt multidisciplinair, met de ontwikkelaars en engineers. Je monitort dagelijks de software werkzaamheden en stuurt eventueel bij in de scrumsessies met je collega’s. Verder voer je overleg met toeleveranciers van hard- en software en zorg je er voor dat alle acties naadloos op elkaar aansluiten om tot het gewenste resultaat te komen.

Lees meer >

Werkvoorbereider Technisch Onderhoud

17 februari 2020| 40 uur

Om onze ambities waar te kunnen maken zij wij op zoek naar een Werkvoorbereider Technisch Onderhoud (40 uur p/w). Je werkt met een team van 4 monteurs in een dagdienst onder leiding van een Hoofd Technische Dienst. De Technische Dienst is onderdeel van de afdeling Operations Support waar onder andere wordt gewerkt aan de digitalisering van processen in de Productie. Je begint je dag met een dagstart. Je komt met je team bij elkaar en alle relevante en actuele ontwikkelingen worden besproken. De door jou voorbereide ‘jobs’ in Ultimo verdeel je over het team en iedereen gaat aan de slag. Na het verdelen van de jobs bereid je nieuwe jobs voor op basis van de input van de Teamleiders.
 

Lees meer >

Allround Monteur Technische Dienst

17 februari 2020| 40 uur

Om onze ambities waar te kunnen maken zij wij op zoek naar een Allround Monteur Technische Dienst (40 uur p/w). Je werkt in een team van 4 monteurs in een dagdienst onder leiding van een Hoofd Technische Dienst. De Technische Dienst is onderdeel van de afdeling Operations Support waar onder andere wordt gewerkt aan de digitalisering van processen in de Productie. Jouw werkzaamheden zijn heel divers. Je begint je dag met een dagstart. Je komt met je team bij elkaar en alle relevante en actuele ontwikkelingen worden besproken. Er is een storing aan een machine; samen met de Operator en de Teamleider werk je aan het lokaliseren van de oorzaak van de storing en probeer je deze zo snel mogelijk op te lossen.

Lees meer >

Innovatie Manager

02 december 2019| 40 uur

Om onze ambities waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar een: Innovatie Manager (40 uur p/w). Innovaties volgen elkaar in een steeds sneller tempo op waardoor de wereld om ons heen ook steeds sneller verandert. Waar hebben onze klanten in de toekomst behoefte aan? Je bent als Innovatie Manager elke dag op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen om nu en in de toekomst aan de behoefte van onze klanten en medewerkers te voldoen. Wij zoeken hiervoor een sociale, betrokken en een echte ‘out of the box’-denker die het verschil kan maken.

Lees meer >