Cases Terug
renovatieproject

Renovatie 144 appartementen Elisabeth Brugsma flat Den Haag

Afgelopen jaar is in Den Haag de Elisabeth Brugsma flat  met 144 appartementen  deels gerenoveerd. De woningen zijn kleine, maar efficiënte ingedeelde studio’s bedoeld voor alleenstaanden. De wens was om een zo comfortabel mogelijk en energiezuinig ventilatiesysteem toe te passen. Voor dit renovatieproject is de Air 70 toegepast.

 

buitengevel

decentraal ventileren

air 70

De Air 70 is een decentraal ventilatietoestel waarbij geen luchtkanalen nodig zijn en die goed inzetbaar is voor het ventileren van opzichzelfstaande ruimten. Het toestel is volledig in de buitenmuur in te bouwen en door zijn eigenschappen zeer geschikt voor renovatietoepassingen, verbouwing of compacte woningen. De Air 70 is een volwaardige HR WTW-unit voorzien van 100%-bypass en CO2-vraagsturing. Op deze manier heb je altijd gezonde lucht in huis en heb je er als bewoner verder geen omkijken naar. Bijkomend voordeel is dat de WTW-unit geen ruimte inneemt. Lees hier meer over de Air 70.

binnengevel

ervaringen

DE BEWONERS AAN HET WOORD

"We zijn super blij met deze energiezuinige oplossing om onze flat te ventileren. Zeker met de huidige energieprijzen is het fijn dat we onze woning kunnen ventileren zonder dat er teveel warmte verloren gaat’".

Paul Janssen, bewoner Elisabeth Brugsma flat.

 

Samenwerking

Samenwerking betrokken partijen

Het appartementencomplex is in opdracht van Vast VvE Beheer BV Naaldwijk uitgevoerd en mede tot stand gebracht door Adviesbureau Haas & Partners Voorburg. De Air 70 toestellen zijn geïnstalleerd door Installatiebedrijf Zondervan uit Rhoon.

Vast VvE Beheer BV Naaldwijk
Adviesbureau Haas & Partners Voorburg
Installatiebedrijf Zondervan Rhoon

 

contact

Meer weten over de air 70?

Meer informatie over de Air 70 of de mogelijkheden van ventilatiesystemen speciaal in renovatieprojecten? Neem contact op met 1 van onze adviseurs!