Door Albert van Lohuizen

Bekijk profiel

Normale tijden?

Wat hebben we een rumoerige tijd achter de rug! Iedereen in de bouwwereld herkent het wel, prijzen die omhoogschieten, producten en onderdelen die niet of nauwelijks leverbaar zijn. Terwijl wij uit een wereld kwamen waar veel vanzelfsprekend was.

samenwerken

samenwerking is belangrijke factor

Dit zijn wel situaties waar we wat van kunnen leren. Bouwprojecten die vertragen, claims die worden opgelegd door de hele keten, afspraken die lastig over een langere periode te maken zijn, voortdurende prijsverhogingen en ga zo maar door. Ook bij Brink Climate Systems was dit de afgelopen tijd het onderwerp van de dag. Je wilt graag iedereen tevreden houden, waarbij uitdaging op uitdaging volgt en je soms niet kunt bieden wat je graag zou willen.

Wat wij ons al jaren beseffen en wat we nu ook weer ervaren hebben, is dat samenwerken een belangrijke factor hierin is. Het begrip was er door de hele branche heen, samen een oplossing zoeken was meestal de sleutel tot een tevreden eindgebruiker en tevreden partijen in de bouwkolom.

doorontwikkeling

we hebben hard gewerkt en doorontwikkeld

Ook intern bij Brink Climate Systems hebben wij achter de schermen hard gewerkt en doorontwikkeld om in de toekomst dit soort situaties zoveel mogelijk een hoofd te kunnen bieden. 

Op dit moment en in de toekomst kunt u gelukkig weer bij ons terecht voor een snelle levering van onze producten op het gebied van ventilatie en verwarming.

Via deze weg wil ik ook graag onze trouwe klanten bedanken voor het begrip en de samenwerking in de afgelopen tijd. Graag gaan wij samen met jullie de duurzame toekomst veroveren. BEDANKT!

https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/Werken bij Brink/vacaturebeelden/Nieuwe fotos personeel/Werken-bij-Brink-Climate-Systems-3634-web.jpg