Tools Terug

BRINK CONFIGURATOR: ONTZORGT, BIEDT GEMAK EN GEEFT ZEKERHEID

Een van de uitdagingen van een nieuwbouw- of renovatieproject is het bepalen van de ventilatie-installatie en het zorgvuldig voorbereiden hiervan. Met de Brink Configurator heb je een unieke tool in handen, waarmee je zelf eenvoudig een ventilatiedebiet berekent, een systeem samenstelt en met één druk op de knop alle benodigde onderdelen bestelt. De online configuratietool ontzorgt, biedt gemak en geeft zekerheid aan installateurs met de kwaliteitsgarantie die je van Brink gewend bent.  

https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/Tools/665979d76528d.png
play video

GEBRUIKSVRIENDELIJKE TOOL

De Brink Configurator is zo gemaakt dat het voor iedereen mogelijk wordt om een berekening te maken. Je doorloopt een aantal stappen. Per stap vul je de informatie in waar de tool naar vraagt, zoals het type woning, om welke ruimte(s) het gaat en de inhoud van de ruimte(s). Nadat je alle gegevens hebt ingevoerd, wordt het meest geschikte ventilatiesysteem voor jou berekend.

Al onze kennis over ventilatieoplossingen hebben wij vastgelegd in deze gebruiksvriendelijke tool. Ook de normen van het Bouwbesluit zijn verwerkt. Dat betekent dat jij vanaf nu eenvoudig zelf én op het door jou gewenste moment een berekening maakt. Zelfs bij woningen met complexe verblijfsruimtes.

VOOR IEDEREEN DIE VENTILATIESYSTEMEN BEREKENT

De Brink Configurator is speciaal ontwikkeld voor iedereen die in het werk (dagelijks) te maken heeft met het berekenen van ventilatiesystemen in een woning. Voor onder andere installateurs, werkvoorbereiders, architecten en anergieadviseurs is deze online tool perfect geschikt.

https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/Tools/66597b8dae036.png

LANCERING NAJAAR 2024

Naar verwachting wordt de Brink Configurator in het najaar officieel gelanceerd en kan iedereen die dat wil er gebruik van maken. Wil je nu alvast meer informatie? Bekijk hieronder dan de pagina met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Heb je interesse in de Brink Configurator? Vul dan het contactformulier in.

Wat is de Brink Configurator? sort arrow

De Brink Configurator is een online tool, waarmee je gemakkelijk en snel een ventilatiesysteem kunt berekenen. Door de inrichting en het gebruiksgemak van de tool kan je vanaf nu zelf aan de slag voor het maken van een berekening. Uitgebreide kennis van het Bouwbesluit hoef je niet te hebben, want die informatie hebben wij al geïntegreerd in de tool. Je berekent met de tool eenvoudig een ventilatiedebiet, het programma stelt je in staat het meest ideale ventilatiesysteem samen te stellen en met een druk op de knop is het mogelijk om alle componenten in de webshop te bestellen.

Voor wie is de Brink Configurator bedoeld? sort arrow

De Brink Configurator is speciaal ontwikkeld voor iedereen die in het werk te maken heeft met het berekenen van ventilatiesystemen in een woning. Voor onder andere installateurs, werkvoorbereiders, architecten en energieadviseurs is deze online tool perfect geschikt.

Wat kan ik met de Brink Configurator? sort arrow

Met de Brink Configurator stel je zelf een ventilatiesysteem op voor iedere gewenste woning. Nadat je alle gevraagde informatie hebt ingevoerd, krijg je het advies inclusief een overzicht met alle componenten die nodig zijn. Met 1 druk op de knop verplaats je alles in de online winkelmand en bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt. En ook handig: de BENG-gegevens vind je terug in het eindrapport.

Wat heb ik nodig om de Brink Configurator te kunnen gebruiken? sort arrow

De Brink Configurator is een online tool. Om de configurator te gebruiken heb je een apparaat nodig met een internetbrowser en internetverbinding, zoals een desktop, laptop of een tablet.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de Brink Configurator? sort arrow

Het gebruik van de tool is kosteloos.

Kunnen meerdere mensen binnen dezelfde organisatie de Brink Configurator gebruiken? sort arrow

Dat kan zeker! Ook is het mogelijk om samen te werken aan een project, zowel met collega’s als met andere partijen in de keten. Dit kan door middel van de samenwerkingscode je vindt in het eindrapport of door het project via de mail te versturen.

Wanneer staat de officiële lancering gepland? sort arrow

De Brink Configurator wordt dit najaar officieel gelanceerd.

Waar moet ik zijn voor vragen of feedback over de configurator? sort arrow

Bij vragen over de Brink Configurator kan je een mail sturen naar configuratorsupport@brinkclimatesystems.nl. Voor een snelle afhandeling is het handig als je in de onderwerpregel vermeldt dat het om de Brink Configurator gaat. 

HOU MIJ OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN

Text