Cases Terug
leiden

2300 studentenwoningen de realisatie van onze droom

In deze video vertellen Paul Vink van VIAC b.v. en Coos Schouten van Schouten Techniek welke bijdrage Brink heeft gehad bij de realisatie van dit enorm ambiteuze project ‘Leidse Schans’ in Leiden.
 
In  het  nieuwbouwproject  'De  Leidse  Schans'  liet  Brink  Climate Systems zien dat ook in woninen voor studenten, waarbij je te maken hebt met kleine ruimtes,  een goed ventilatiesysteem eenvoudig te realiseren is.  Voor ruim 2300 studenten werd een omgeving gecreeerd met elke dag  excellente lucht in huis.
 
Coos Schouten: "Studentenwoningen zijn klein, daarbij hebben wij drie uitdagingen te overbruggen. Dat is ten eerste om de WTW's en de boilers in 1 kleine ruimte samen weten te krijgen. De tweede uitdaging is dat het geluid  in control moet zijn en de derde uitdaging is dat we de luchthoeveeheden van de systemen op elkaar moeten afstemmen. Door de betrokkenheid en expertise van Brink is dit project enorm geslaagd!"
 
Voor ons betekent dit project een succesvol bewijs van de realisatie van onze droom.
 
It is our dream to make you flourish in life by providing you with the most excellent air possible. Day in, day out. Brink, Air for Life.#BreatheExcellence
play video