Sorteer
/storage/experts/5f75aa511d7ea.png
experts

ONZE EXPERTs delen kennis en ervaring

Bij Brink weten we hoe belangrijk een gezond binnenklimaat is. Door het toepassen van onze innovatieve klimaatoplossingen willen we ieders leven een beetje mooier maken.

Wij hebben experts in huis op diverse gebieden, van ventilatie tot luchtverwarming en van koeling tot warmwatervoorziening. In hun blogs delen onze experts graag hun kennis en ervaringen. Zij brengen een project in beeld of geven hun visie op nieuws en veranderende regelgeving.

Ook organiseren wij regelmatig webinars, waar uitleg wordt gegeven over een specifieke oplossing of ventilatie in het algemeen.

/storage/experts/shutterstock_1670454826 - Business and entrepreneurship symposium.jpg
KENNISCENTRUM

INSPELEN OP VERANDERENDE REGELS

Regelgeving  verandert continu. Het Kenniscentrum van Brink participeert daarom in nationale en internationale commissies voor regelgeving op het gebied van ventilatie en luchtverwarming.

We zijn altijd op de hoogte van de meest actuele regelgeving en denken mee over de haalbaarheid en toepasbaarheid ervan.

Behoefte aan advies hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

websites

interessante links over gezonde binnenlucht

Het besef dat gezonde binnenlucht van groot belang is, wordt gelukkig steeds breder gedragen. 

Op deze websites vind je meer informatie van (inter)nationale organisaties, die werken aan bewustwording, kennisoverdracht, onderzoek en ontwikkeling.

blogs

even voorstellen onze experts

De experts van Brink ventileren hun kennis en expertise graag. Zij schrijven regelmatig een blog met als overkoepelend thema: onze droom om excellente lucht bereikbaar te maken voor iedereen.
Daarbij wordt ingehaakt op de actualiteit, is er aandacht is voor onze innovaties of vertellen ze met trots over een project of samenwerking.

Hieronder stellen onze experts zich voor.
Aangenaam.