Uit onderzoek blijkt dat het inademen van fijnstof schadelijk is voor de gezondheid. Hoe kleiner de deeltjes, hoe verder ze doordringen in het lichaam. Met de Pure induct biedt Brink een oplossing die deze allerkleinste deeltjes buiten houdt terwijl uw huis volop wordt geventileerd met de beste en schoonst mogelijke lucht.

Ultra-fijnstof
Door inademing komen fijnstofdeeltjes in het lichaam terecht. Hoe kleiner ze zijn, hoe verder ze naar binnen dringen. Bij het inademen houdt de neus de grotere stofdeeltjes tegen. Fijne, kleine deeltjes kunnen terechtkomen in de luchtpijp, longen of zelfs in de bloedbaan. Voor de gezondheid is het daarom belangrijk om deze ultrafijnstofdeeltjes niet binnen te krijgen en dus buiten de woning te houden.

Hooikoorts en houtrook
Niesbui na niesbui, een loopneus en jeukende ogen wanneer grassen en bomen in bloei staan? De Pure Induct filtert ook pollen en zorgt ervoor dat je, in ieder geval binnenshuis, minder last hebt van die vervelende allergieklachten in het voorjaar.

Ook wanneer de buren gezellig de houtkachel of openhaard stoken zorgt de Pure Induct voor filtering. De rook wordt afgevangen en bij gebruik van een speciaal koolstoffilter heb je ook geen last meer van de branderige geur.

In deze blog lees je meer over het belang van zuivere lucht in huis.
Naar de blog

video

statisch filter vangt geladen deeltjes

Hoe werkt het?
De vervuilde deeltjes in de lucht worden door een ionisatieproces geladen en aan het eind van de Pure Induct module aan de statisch geladen filters afgegeven. Op deze manier verdwijnen alle verontreinigingen uit de lucht en gaat er gezuiverde, gezonde lucht de woning in.

Let op: alleen met een origineel Brinkfilter is de hoge effectiviteit gegarandeerd.

play video
https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/VSK 24/Allergie pagina/660c0b60ad116.png

WAAROM PURE INDUCT?

  • De meest zuivere ventilatielucht voor een langer leven
  • Filtert de allerkleinste fijnstofdeeltjes
  • Volautomatische werking
  • Efficiënter dan een HEPA-filter
  • Excellent en energiezuinig ventileren met warmeteterugwinning (WTW)
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Filter gaat lang mee (en nóg langer wanneer in de WTW-unit een F-7 filter is geplaatst)

wil je ook de meest zuivere lucht? wij adviseren je graag

download

Voor meer informatie over de Pure induct download je hier de leaflet.