https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/stills uit videos/Vanuit_je_luie_stoel.jpg
gemak voor thuis

excellente lucht vanuit je luie stoel

Met de connectivity-opties van Brink is het mogelijk om onze oplossingen op afstand aan te sturen of automatisch te zorgen voor excellente lucht in je woning. Zet vanaf de bank de thermostaat een graadje hoger en laat de CO2-sensor de mate van ventilatie bepalen.

Voice-control, machine learning of geo-location technologie? Wat de standaard ook wordt, wij blijven innoveren en zijn klaar voor de toekomst.

video

connectiviteit the best is yet to come

play video
BRINK HOME

Hoe? module & app

Brink Home maakt het mogelijk het ventilatiesysteem, Flair of Renovent, met tablet of pc overal ter wereld aan te sturen en uit te lezen.

Het systeem bestaat uit de Brink Home Module en de Brink Home App, die gekoppeld zijn met de Brink ventilatie-oplossing en eventueel voorzien van de bedienmodule Air Control.

De Brink Home App is beschikbaar in:

 

voor thuis en Professionals

waarom Brink home

  • Bepaal de gewenste ventilatiestand (afwezig, aanwezig, koken/douchen)
  • Programmeer de ventilatiestanden met de optionele bedienmodule Air Control
  • Krijg inzicht in het CO2-percentage in huis
  • Extra ventileren op aangeven van de luchtvochtigheids (RV)-sensor
  • Bepalen in In welke zone(s) de 2-zone vraagsturing actief is
  • Bepaal of de bypass wel of niet actief is
  • Krijg een melding wanneer filters moeten worden vervangen
  • Weet snel of er sprake is van een eventuele storing
voor Professionals

Modbus module Brink Connect

Met Brink Connect kunnen alle toestellen uit de Flair serie,de Renovent Excellent en Sky series en de Air 70 worden gekoppeld aan gebouwbeheersystemen die gebaseerd zijn op het Modbus protocol.
 
Via de Modbus module is het mogelijk om verschillende parameters uit te lezen en/of aan te passen. Dankzij Brink Connect kunnen ventilatietoestellen op deze manier vanuit één centraal punt worden beheerd.

/storage/Connectiviteit/Modbus - 532121.jpg
voor professionals

oplossingen van partners

Brink toestellen kunnen worden aangesloten op de slimme connectiviteitsoplossingen van partners.

Door verbinding te maken met deze systemen kan het onderhoud en verbruik van de gehele CV- en elektra-installatie worden geregeld.

BeNext is dé specialist voor het monitoren en analyseren van energieverbruik in woningen.

Brink Connectiviteit met BeNext

Wij spelen een toonaangevende rol in het verduurzamen van de (sociale) woningvoorraad, het faciliteren van decentrale energievoorziening en ‘gasloos’ wonen. Onze oplossingen worden als service aangeboden en gecombineerd met data-analyse en Smart Home diensten om bewoners bewust, duurzaam, veilig en comfortabel te laten wonen.

Flexicontrol is gespecialiseerd in gebouwgerelateerde  oplossingen en systemen.

We koppelen óók Brink ventilatiesystemen aan andere deelsystemen als verwarming, koeling, verlichting, energie-inzicht, toegangscontrole met onze uiterst flexibele producten. Dit is niet alleen voordelig maar vooral ook zeer handig. We doen dit voor woningen, bedrijven, scholen, sportverenigingen en andere gebouwen.

SWYCS biedt een IoT infrastructuur die multiprotocol en generiek van opzet is.


Vrijwel alle gebouwgebonden installaties en smart devices worden gekoppeld, gemonitord en bediend. Hierdoor wordt eenvoudig een slimme omgeving tot stand gebracht waardoor NoM en PoM monitoring, EPV rapportage, voorspellend onderhoud, Smart Homes, Smart City’s en Langer-thuis-leven concepten in een handomdraai kunnen worden gerealiseerd.

contactformulier

Meer informatie? Wij adviseren graag