vergroot je kennis

blijf in de lucht

Om onze eindgebruikers te kunnen voorzien van excellente lucht in huis, maken we ventilatie- en luchtverwarmingssystemen van topkwaliteit. Dat doen we met de grootste zorg en constante focus op gemak en duurzaamheid.

Onze oplossingen staan niet op zichtzelf. Voor een optimale werking is de juiste manier van ontwerpen, installeren en onderhouden van groot belang. Daarbij ben jij, als professional, een belangrijke schakel.

Om je te kunnen blijven ontwikkelen organiseren wij regelmatig kosteloze trainingen, zowel theoretisch als praktijkgericht. De trainingen worden gegeven in de Academy van ons pand aan de Wethouder Wassebaliestraat 8 in Staphorst.

We bieden een volledige trainingsdag of dagdeel aan. Een volledige trainingsdag duurt van 9.00 tot 16.00 uur en tijdens de middagpauze bieden wij je een heerlijke lunch aan. Een dagdeel is in de ochtend. Hierbij worden de praktijktrainingen van 9.00 tot 11.00 uur gegeven. De gecombineerde praktijk- en theorietraingen worden van 9.00 tot 13.00 uur gegeven en worden afgesloten met een lunch. 

Onze trainingen zijn speciaal opgezet voor:

  • Installateurs
  • Werkvoorbereiders (bouw en installatietechniek)
  • Projectleiders (bouw en installatietechniek)
  • Adviseurs
  • Architecten
  • Woningcorporaties
  • (Prefab) bouwbedrijven

Je bent van harte welkom!

TRAINING VENTILATIE MET WTW EN LUCHTVERWARMING MELD JE AAN!

Samen werken we hard aan de energietransitie voor een beter klimaat, buiten en binnen. Met onze innovatieve ventilatie- en luchtverwarmingsoplossingen leveren we daar een essentiële bijdrage aan. Om de energietransitie te laten slagen, is het van belang dat alle betrokken partijen over de juiste kennis en vaardigheden beschikken van onze oplossingen.

Hiervoor hebben we speciale trainingen ontwikkeld. Er kan gekozen worden voor praktijktrainingen of gecombineerde praktijk- en theorietrainingen over onze WTW- en luchtverwarmingsoplossingen. Daarnaast zijn er theorietrainingen specifiek gericht op onze ventilatieconcepten met WTW.

Meld je via het onderstaande formulier snel aan voor één van onze trainingen
Naar het aanmeldformulier

https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/VSK 24/Woning-doorsnede-4.png
praktijk en theorietrainingen

WTW EN luchtverwarming

Bekend worden met WTW en luchtverwarming, wie wil dat niet! Er worden verschillende trainingen aangeboden voor de Flair (WTW) en Allure luchtverwarmer.

Tijdens de training over de Allure luchtverwarmer wordt er uitleg gegeven over de aandachtspunten bij het installeren van een Allure, de werking van de Allure en het uit te voeren onderhoud. Aansluitend worden de onderdelen van de Allure gedemonteerd en weer gemonteerd en worden de Offset en CO2 afstellingen van de Allure gecontroleerd en afgesteld.

Bij de Flair training kan er gekozen worden voor een training waar de theorie en de praktijk behandeld worden of alleen voor een praktijktraining.

Tijdens de training waar de theorie ook behandeld wordt, zal ingegaan worden op de aandachtspunten bij de installatie, de aansluitmogelijkheden van de regelingen en uitleg gegeven worden over de werking van de componenten in het toestel. Aansluitend worden de onderdelen van de Flair gedemonteerd en weer gemonteerd, met als doel dit zelfstandig in de praktijk te kunnen uitvoeren.

Wordt er gekozen voor de praktijktraining, dan worden, met een technische inleiding, de onderdelen van de Flair gedemonteerd en weer gemonteerd. Ook hier met als doel dit zelfstandig in de praktijk te kunnen uitvoeren.

Meer informatie?

Neem contact op met de Afdeling Service
tel. (0522) 469 944 of stuur een e-mail: service@brinkclimatesystems.nl

THEORIETRAININGEN

VENTILATIECONCEPTEN MET WTW

In de energietransitie staan we met zijn allen voor een grote opgave. Het creëren van voldoende betaalbare woningen en het zo efficiënt en betaalbaar mogelijk renoveren van bestaande woningen staat hoger dan ooit op de agenda. Woningen en appartementen worden geïsoleerd en kierdicht gemaakt en er is veel vraag naar het All electric of hybride verwarmen. Een belangrijk aspect hierbij is de juiste ventilatie. Een gezond binnenklimaat wordt namelijk in grote mate bepaald door de ventilatie waarbij verontreinigde lucht uit de woning wordt afgevoerd en schone en gefilterde lucht wordt toegevoerd. In de energietransitie is schone lucht essentieel.

Er zijn nog altijd veel vragen over het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van een goed werkend ventilatiesysteem. Onze kennis en expertise als fabrikant delen wij graag tijdens de training.

Alle belangrijke aspecten rondom ventilatie komen aan bod zoals wet- en regelgeving, geluid, (kanaal)ontwerp en informatie voor de eindgebruikers. Alle deelnemers zijn na afloop van de training in staat om zelfstandig een ventilatieontwerp te maken die aan alle eisen van nu voldoet en voorziet in een gezond binnenklimaat en een tevreden eindgebruiker. Samen werken we aan een beter klimaat, buiten en binnen.

Meer informatie?

Neem contact op met de Afdeling Advies
tel. (0522) 469 944 of stuur een e-mail: info@brinkclimatesystems.nl

https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/Brink_Planner_1.1.jpg
https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/Brink_Planner_21x(1).png
https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/VSK 24/Excellente-lucht-dark.png
meld je aan

BRINK ACADEMY TRAININGEN