Ventilatie

PENTHOUSES EN APPARTEMENTEN IN WASSENAAR MET FLAIR

In november 2023 is het nieuwbouwproject Admiraal Residences aan de Havenkade in Wassenaar opgeleverd met 35 woningen die voorzien zijn van excellente lucht door middel van een Flair: dé nieuwe standaard in ventilatie met warmteterugwinning (WTW).

Bekijk case
Ventilatie

SCHONE LUCHT OP JE WERKPLEK MET DE SONAIR

Vanwege de extra geluidswerende eigenschappen en de eenvoudige installatie zonder bouwkundige ingrepen is er voor het kantoor van Creative Bastards gekozen voor de Sonair met CO2-sturing.

Bekijk case
Ventilatie

RENOVATIEPROJECT 60 APPARTEMENTEN IN SNEEK MET RENOVENT SKY

In 2016 zijn aan de Worp Tjaardastraat in Sneek door Woningcorporatie Elkien 60 sociale huurappartementen gerenoveerd en getransformeerd naar NOM-ready. De appartementen zijn voorzien van een Renovent Sky 150 of 200.

Bekijk case
Ventilatie

RENOVATIEPROJECT STUDENTENWONINGEN UTRECHT MET DE SONAIR

In Utrecht zijn afgelopen jaar drie woontorens voor studenten gerenoveerd en toegepast met de Sonair vanwege de hoge geluidsbelasting in de omgeving door trein-, tram- en wegverkeer.

Bekijk case
Ventilatie

RENOVATIEPROJECT SINT OEDENRODE: MET MULTI AIR SUPPLY VAN LABEL C NAAR A+

In een uniek renovatieproject in Sint Oedenrode hebben 26 bestaande woningen een upgrade gekregen. Van energielabel C naar energielabel A+ door doorpassing van het Multi Air Supply systeem: een ventilatiesysteem met warmteterugwinning voor bestaande woningen.

Bekijk case
Ventilatie

RENOVATIE 144 APPARTEMENTEN ELISABETH BRUGSMA IN DEN HAAG

In de Elisabeth Brugsma flat in Den Haag zijn 144 appartementen gerenoveerd en voorzien van de Air 70: decentrale ventilatie voor op zichzelf staande ruimtes.

Bekijk case
Ventilatie

83 SOCIALE HUURWONINGEN “WIJ ZIJN ZUIDERSCHANS” IN DEN BOSCH

In Den Bosch zijn 83 sociale huurappartementen voorzien van de Renovent Sky met vraagsturing: een energiezuinig en ruimtebesparend ventilatiesysteem met warmterugwinning (WTW).

Bekijk case
Ventilatie en Luchtverwarming

30 ENERGIENEUTRALE HUURWONINGEN GOUDENREGENSTRAAT HENGELO

In Hengelo zijn 30 duurzame huurwoningen gerealiseerd. Uiteraard zijn deze energieneutrale woningen uitstekend geïsoleerd, gasloos gebouwd en voorzien van luchtverwarming en ventilatie met warmteterugwinning (WTW).

Bekijk case
Ventilatie

STARTBLOCK: DUURZAME (WOON)TOEKOMST MET BRINK VENTILATIE

Brink voorziet 16 duurzame Startblock woningen in Emmeloord van een Renovent Sky; een energiezuinig en ruimtebesparend ventilatiesysteem met warmterugwinning (WTW).

Bekijk case
Ventilatie

ZORGELOOS ONTWIKKELEN EN WONEN MET KLIMAAT@HOME

Alleen met de juiste afstemming zijn klimaatsystemen pas echt effectief. Door de ketensamenwerking van Klimaat@home kunnen we alles optimaal op elkaar afstemmen, ontzorgen we de bewoner en realiseren we een goed werkend ventilatiesysteem die zorgt voor de meest schone en gefilterde lucht in huis.

Bekijk case
Ventilatie en Luchtverwarming

EWONING HASSELT: 16 PASSIEFWONINGEN

De bewoners zijn zeer positief!

Bekijk case
ventilatie en luchtverwarming

EEN BINNENKLIMAAT ALS DE ZEELUCHT OP TEXEL

Een prachtige opdracht voor de experts van Brink.

Bekijk case
Ventilatie

LEIDSE SCHANS: SUCCESVOL BEWIJS VAN DE REALISATIE VAN ONZE DROOM

Ambiteus project: woningen voor studenten en young professionals.

Bekijk case
Ventilatie en Luchtverwarming

WHAT IS EXCELLENT AIR?

Wij doen er alles aan om de lucht voor iedereen perfect te krijgen.

Bekijk case