Cases Terug
Klimaat@Home

Zorgeloos ontwikkelen en wonen met klimaat@home

Klimaat@home is ontwikkelaar van duurzame energiesystemen van bron tot en met het afgiftesysteem en de ventilatie in woningen. Klimaat@home ontwikkelt met haar vaste partners Entras, Remeha, Geotherm en Brink, zeer energiezuinige woningen en woonwijken desgewenst met financiering en instandhouding. Door deze samenwerking zijn er diverse succesvolle energiezuinige woningen gerealiseerd met als eindresultaat: tevreden bewoners die volledig zijn ontzorgd en zijn voorzien van de meest excellente lucht in huis. In deze case lees je meer over Klimaat@home en het eindresultaat van succesvolle projecten door deze samenwerking.

zorgeloos wonen

Samen zorgen wij voor comfortabele en duurzame woningen

Het doel van de samenwerking is de realisatie van comfortabele woningen met de best mogelijke energieprestatie waarbij de partijen dezelfde missie delen als het gaat om duurzaamheid en het ontzorgen van klanten en eindgebruikers. Samenwerken, kwaliteit, transparantie en duurzaamheid is waar Klimaat@home voor staat.

1 aanspreekpunt

INtensieve samenwerking ontzorgt

Met Klimaat@home zijn de leveranciers in de volledige keten van PV-panelen, ventilatie met warmteterugwinning (WTW), vloerverwarming en warmtepompen nauw gaan samenwerken om tijdens het hele traject van concept tot en met beheer de klant te ontzorgen. In de volledige looptijd van het project is er één aanspreekpunt. Deze intensieve samenwerking in de keten ontzorgt in het ontwikkelen en beheren van duurzame projecten.

eRVARING

Klimaatsystemen in een huis zijn pas echt effectief als ze op elkaar zijn afgestemd

"Omdat we vanaf de ontwerpfase van de woning betrokken zijn bij verwarming, isolatie, ventilatie en de energievoorziening en er 1 aanspreekpunt is voor elk project, kunnen we alles optimaal op elkaar afstemmen en wordt de best mogelijke comfort in de woning gerealiseerd."

Klimaat@home

 

vENTILATIESYSTEEM

wij maken voor elke ademhaling HET VERSCHIL

Binnen dit samenwerkingsverband is Brink Climate Systems verantwoordelijk voor de goede werking van het ventilatiesysteem met warmteterugwinning, vanaf engineering tot en met exploitatie. Achter de schermen werkt het team van Klimaat@home aan de juiste afstemming tussen de verschillende disciplines met 1 aanspreekpunt voor de gehele duurzame installatie. Klimaat@home is een concept waarin wij echt geloven en wat aansluit op onze droom; we maken het leven van de bewoner elke dag een stukje aangenamer en maken door onze innovatieve oplossingen voor elke ademhaling het verschil.

ZEVENAAR

95 WONINGEN ZEVENAAR Woonpark “BAT” terrein

De eerste fase van Woonpark BAT in Zevenaar telt 95 grondgebonden woningen, waarvan een klein deel bestaat uit huurwoningen en het grootste deel uit koopwoningen. De woningen zijn volledig gasloos. Met een bronwarmtepomp, een Flair ventilatiesysteem met warmteterugwinning en zonnepanelen worden de woningen op een duurzame manier voorzien van energie. Dankzij dit totaalsysteem kunnen bewoners tegen zeer lage energiekosten heel comfortabel en gezond wonen.

Foto: Klimaat@home

EINDHOVEN

37 GASLOZE WONINGEN Berkelbosch Eindhoven

Aan de rand van het Eindhovense stadscentrum ligt hét nieuwe tuindorp Berckelbosch. De hoogwaardige koopwoningen in jaren dertig stijl zijn volledig gasloos gebouwd. Voor dit project levert Klimaat@home een volledig duurzaam comfortsysteem voor de verwarming, koeling en ventilatie met warmteterugwinning van 37 woningen. Een duurzaam project met veel wooncomfort. Voor deze woningen is gekozen voor de ventilatie-unit Flair. Met dit innovatieve ventilatiesysteem geven wij de bewoner altijd de meest excellente lucht in huis. 

Foto: Klimaat@home

info

Meer weten over Klimaat@home?

Meer informatie over Klimaat@home vind je op www.klimaatathome.nl.