wetenschap

goede ventilatie voorkomt verspreiding aerosolen

In het wetenschappelijke tijdschrift Science pleiten 39 wetenschappers van over de hele wereld om in de strijd tegen corona meer in te zetten op ventilatie.

"De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) schreef eind april dat het virus zich in slecht geventileerde en drukke ruimtes kan verspreiden via aerosolen, over afstanden groter dan een meter. Ook het CDC, het Amerikaanse RIVM, stelt in een recente update dat verspreiding via aerosolen een factor is in slecht geventileerde ruimten waar mensen langere tijd samenkomen."

Bron: NOS

 

pure induct

voor de meest zuivere ventilatielucht

Door gebruik van schone filters, die zijn afgestemd op de persoonlijke behoefte en de woonomgeving, zorgen onze ventilatieoplossingen met WTW voor gezonde lucht in huis. 

Met onze innovatieve Pure Induct gaan we nog een stap verder. Deze module filtert zelfs de allerkleinste deeltjes, zoals pollen en virussen. Door uitbreiding van het balansventilatiesysteem met de Pure Induct geniet je zorgeloos van excellente lucht in de woning.

Lees meer

  • 01
  • 02
  • 03
1 Reacties
Walter
15-12-2021
Wij hebben een Brink wtw Flair. Is het gebruik goed of slecht voor corona.
Brink
Beste heer Walter,

Dank voor uw reactie.

Een Flair is een balans ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Deze is zeer goed tegen corona. Door veel te ventileren voorkomt u verspreiding van het virus.

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,


Hamid Khan
Adviesafdeling

www.brinkclimatesystems.nl
www.brinkairshop.nl - bestel eenvoudig onze producten online!

Reageer

Laat een bericht achter of stel een vraag

Wil je op dit artikel reageren of een vraag stellen? Dat kan hier!
Het e-mailadres en telefoonnummer worden niet gepubliceerd.