provada

Bezoek Brink als partner van Klimaat@home op de Provada 2022!

Op 14, 15 en 16 juni is Brink als trotse partner van Klimaat@home aanwezig op de succesvolle Provada Vastgoedbeurs in de RAI Amsterdam. Klimaat@home is een samenwerkingsverband met vaste partners die zeer energiezuinige woningen en woonwijken voorzien van duurzame comfortoplossingen, desgewenst met financiering en instandhouding. We bieden een integrale oplossing voor woningbouwcorporaties waarbij we meedenken in het hele proces; vanaf projectontwikkeling tot realisatie en instandhouding.

Brink is als partner alle dagen aanwezig op de stand van Klimaat@home, hal 12, stand 74. Samen met de partners brengen wij u graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en de mogelijkheden voor volledige ontzorging bij de ontwikkeling van uw duurzame projecten.

klimaat@home

Klimaat@home: zekerheid onder één dak

Klimaat@home heeft veel kennis en antwoorden onder één dak, voor zowel investeerders, ontwikkelaars, aannemers, woningbouwcorporaties, objecteigenaren èn bewoners. De volgende partners zijn op de stand aanwezig om meer te vertellen over de producten binnen het concept: 
Klimaat@home - Ontwikkeling, realisatie en exploitatie
Brink Climate Systems  - Ventilatie met warmteterugwinning (WTW).
Geotherm - PV panelen
Remeha - Warmtepompen en vloerverwarming 

energietransitie

Provada 2022 act now for a better tomorrow

De Provada is dé plek waar de vastgoedsector samenkomt en waar men bestaande én nieuwe relaties ontmoet. De zorgen om de houdbaarheid van onze planeet worden wereldwijd gedeeld. Klimaatadaptatie is een belangrijk thema voor de vastgoedsector. En er is een gedeeld gevoel van urgentie. We moeten nu acteren voor een betere toekomst. Samen werken aan de uitdagende opgaves in de woningmarkt, de binnensteden en in de regio. Dat zijn we verplicht aan de volgende generatie. De partners van Klimaat@home werken samen met elkaar aan een beter klimaat, buiten én binnen.

 

Afbeeldingen die in dit artikel zijn gebruikt zijn van Mandy Brander fotografie - Provada

tickets voor toegang

tickets bestellen voor toegang

We verwelkomen u graag op de Provada in de RAI Amsterdam op 14, 15 en 16 juni in hal 12, Stand 74. MIs het niet!
Bestel vandaag nog uw tickets