ventileren

Brink breidt Flair familie verder uit

Brink heeft de Flair-familie verder uitgebreid. Ons Flair toestel is nu ook verkrijgbaar als 2b/2o uitvoering, met twee aansluitingen boven (2b) en twee aansluitingen onder (2o), met daarbij keuze uit een linker-of rechteruitvoering. Dat laatste is vooral handig als er bij het plaatsen aan de linkerkant net ruime tekort is, of juist aan de rechterkant.


De vele aansluitopties maken plaatsing van de Flair op meer plekken mogelijk en daarmee maakt Brink excellente lucht nu nog beter bereikbaar voor iedereen.

/storage/Nieuws/2020/Flair_300-NL-2-2-L-Image2-web.jpg
voordelen

voordelen 2b/2o toestel

Vooral bij plaatsing op zolder biedt een 2b/2o toestel een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van een 4b toestel (alle 4 aansluitingen aan de bovenzijde). Zowel het kanaal voor toevoer van verse lucht als het kanaal voor de afvoer van gebruikte lucht kunnen aan de onderzijde van het toestel worden aangesloten.De plaats van deze aansluitingen aan de onderzijde zorgt ervoor dat de kanalen niet naast het toestel hoeven te zakken en dat levert een aantal belangrijk voordelen op, zoals:

  • ruimtebesparing
  • minder weerstand in het kanalensysteem, waardoor energie wordt bespaard
  • meer installatiegemak

De jongste telgen uit de Flair familie zijn vanaf nu te bestellen via brinkairshop.nl, waar u ook uitgebreide technische informatie vindt.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

1 Reacties
ihuibregtse
06-11-2021
Is de flair geschikt als vervanging van een allure en hoeft er dan niets aan kanalen e.d. gewijzigd te worden . En kan dit ook allemaal alleen elektrisch.
Brink
Beste heer, mevrouw Ihuibregtse,

Dank voor uw mail.

Nee, de Flair is een ventilatiesysteem en een Allure is een luchtverwarmer. Een Flair kan niet vervangen worden voor Allure.

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,


Hamid Khan
Adviesafdeling

www.brinkclimatesystems.nl
www.brinkairshop.nl - bestel eenvoudig onze producten online!

Reageer

Laat een bericht achter of stel een vraag

Wil je op dit artikel reageren of een vraag stellen? Dat kan hier!
Het e-mailadres en telefoonnummer worden niet gepubliceerd.