Door Albert van Lohuizen

Bekijk profiel
ventilatie

flair 200 is the key

Meer en meer staat het belang van goede ventilatie in woningen op de agenda. Niet alleen om te voldoen aan wet- en regelgeving, maar vooral om comfort te kunnen garanderen, energie te besparen en gezondheid aan de gebruikers te kunnen bieden. Goede ventilatie wordt in deze Corona tijd nog eens extra benadrukt en bewoners zijn zich steeds meer bewust van de juiste ventilatie in huis. Heb ik goede ventilatie in huis? Voldoet mijn oude ventilatiesysteem nog wel? Kan het nog gezonder?

Heel veel woningen in Nederland zijn voorzien van ventilatiesystemen (WTW-installaties) die al meer dan 20 jaar oud zijn. Vaak ingebouwd in kleine ruimtes en met rendementen en stroom verbruiken die destijds te prijzen waren. Echter de wereld verandert, zo ook in ventilatieland. Toestellen worden zuiniger en stiller, met steeds meer mogelijkheden voor de bewoner om voor elke situatie de juiste oplossing te kunnen bieden.

COMPACT

zo compact, dat de flair 200 overal toepasbaar is

Zo compact, dat de Flair 200 overal toepasbaar is
Wij zijn altijd bezig met innovatie om de lucht in huis voor iedereen perfect te krijgen en om iedereen te kunnen laten genieten van een comfortabele woning. Met de uitbreiding van de Flair 200 aan onze Flair-range hebben wij nu een ventilatietoestel die zo compact is, dat het veel toestellen in bestaande woningen kan vervangen. De Flair 200 heeft een nominale capaciteit van 200 m3/h (max. 225 m3/h) en is vele malen zuiniger dan het toestel wat nu bij de meeste mensen in huis hangt én is voorzien van alle nieuwe moderne mogelijkheden.

flair-range

“Alle toestellen uit de Flair-range zijn uiterst compact, waar met name de Flair 200 in uitblinkt”.

uitbreidingsmogelijkheden

veel uitbreidnigsmogelijkheden voor de flair 200

Veel uitbreidingsmogelijkheden voor de Flair 200
Alle Flair ventilatietoestellen zijn standaard uitgerust met bediening via de app, de mogelijkheid om via Modbus op een gebouwbeheersysteem te worden aangesloten, 100% bypass en diverse mogelijkheden voor uitbreiding om wonen nog comfortabeler en gezonder te maken.  Bijvoorbeeld filtering van fijnstof, bacteriën en virussen door onze accessoire Pure Induct. De vochtbalans in huis kan worden verbeterd met een luchtbevochtiger Evap of enthalpiewisselaar. Ideaal voor koude periodes waardoor de lucht in huis droog is. Maar ook het afvangen van geurtjes door middel van koolstoffilters is mogelijk met de Flair 200. Al deze mogelijkheden en uitbreidingen dragen nog meer bij aan excellente lucht in huis.  

/storage/Blog images/Albert van Lohuizen/Flair_200-appartement-toegepast-inbouw-PP.png
nieuwbouw

ook voor nieuwbouw

Door de afmetingen van de Flair is het toestel ook erg goed toepasbaar in appartementen en kleine woningen. Het toestel biedt door zijn uitvoeringen en afmetingen veel ontwerpflexibiliteit. Klein van formaat, zeer laag geluidsniveau en groots in prestaties. De Flair 200 is de nieuwe standaard in Nederland en een prachtige uitbreiding van onze Flair-range. Zo maken we excellente lucht bereikbaar voor iedereen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met onze adviseurs van de buitendienst.