nu leverbaar!

nieuw in ons assortiment! Kant-en-klare hybride en all-electric sets

Door de toenemende vraag naar verwarmingsoplossingen met lucht en de behoefte aan het koelen van een woning hebben wij nu kant-en-klare hybride en all-electric ATAG warmtepompsets in ons assortiment. Met de samenwerking met ATAG Verwarming , die net als Brink deel uitmaakt van de Ariston Group, maken wij het jou zo makkelijk mogelijk door perfect op elkaar afgestemde totaalsystemen voor verwarmen, koelen en ventileren. De kant-en-klare sets bestaan naast een Elan luchtverwarmer uit een hybride of all-electric ATAG Energion warmtepomp (5, 8 of 12 kW). Met deze nieuwe totaaloplossingen voor klimatiseren met lucht kies je voor het perfecte klimaat in elk seizoen!

Ga naar de productpagina

 

luchtverwarmer met warmtepomp

Elan luchtverwarmer met warmtepomp in 1 pakket

De nieuwe generatie Elan luchtverwarmers biedt in combinatie met een warmtepomp uitgebreide mogelijkheden voor klimatiseren met lucht. Met luchtverwarming ben je voorbereid op de toekomst met behoud van de voordelen van luchtverwarming: sneller op temperatuur dan andere systemen, vrijheid van vloerafwerking en het eenvoudig kunnen integreren van koeling, want warmtepompen kunnen meestal ook koud water maken. Zelfs de ventilatie met warmteterugwinning (WTW) kan gebruik maken via dezelfde luchtkanalen.

De kant-en-klare pakketten zijn voorzien van een Elan Luchtverwarmer en een hybride of all-electric ATAG warmtepomp inclusief alle onderdelen per project. Daarnaast is er vrijheid om zelf te kiezen voor optionele accessoires. Ideaal voor de installateur en de bewoner omdat de pakketten voor een complete duurzame installatie kunnen worden afgestemd op de wensen.

 

 

 

 

nieuwbouw en renovatie

voor nieuwbouw en renovatie

De warmtepompsets zijn naast een Elan luchtverwarmer voorzien van een hybride of all-electric ATAG Energion warmtepomp. Een all-electric warmtepomp werkt volledig gasloos en is daardoor de enige juiste oplossing voor nieuwbouwwoningen en/of zeer goed geïsoleerde woningen. Een hybride warmtepomp werkt samen met een (bestaande of nieuwe) cv-ketel en is uiterst geschikt voor toepassing in bestaande woningen (renovatie). De sets zijn eenvoudig te installeren en zorgen voor woningverbetering met een hoger energielabel.

Omdat voor bestaande woningen een warmtepomp een aanvulling is op of vervanging van een cv-ketel, kom je voor een hoop keuzes te staan. Blijf je voorlopig op gas, wil je minder gas of ga je volledig electrisch en dus van het gas af? Meer informatie hierover vind je op de pagina Je luchtverwarmer vervangen?

 

interesse?

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze unieke kant-en-klare hybride en all-electric warmtepompsets vind je op de pagina Elan met warmtepompsets.

Installateur:
Als installateur direct een kant-en-klare hybride of all-electric set bestellen? Ga naar onze webshop!

Consument:
Wil je als woningeigenaar weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning of ben je geinteresseerd? Neem dan contact op met een Brink-dealer. Een Brink-dealer kent onze producten, is dichtbij en helpt je graag met een advies op maat voor jouw woning!

 

 

 

 

warmtepomp

warmtepomp atag energion

luchtverwarmer

nieuwe generatie elan luchtverwarmer

contactformulier

advies nodig over de complete kant-en-klare hybride en all-electric warmtepomsets?