persbericht

Toepassingsgebied Flair-range steeds groter met nieuwe Flair 200 Flair 200: slimme ventilatie-oplossing voor appartementen en vervangingsmarkt

De Flair-range van Brink Climate Systems is met de introductie van de Flair 200 verder uitgebreid. Deze uiterst compacte WTW-unit is klein van formaat, maar even groots in prestaties als de rest van de Flair-familie. Volgens de Nederlandse fabrikant is het ventilatietoestel met warmteterugwinning (WTW) vanwege het formaat en de prestaties uitstekend geschikt voor zowel nieuwbouw als vervanging in appartementen en andere projectmatige bouw. Met deze uitbreiding van de Flair-range kan Brink nog meer voldoen aan een bredere toepassing en dus excellente lucht voor iedereen realiseren.
 
Belang ventilatie is duidelijk
Het belang van goede ventilatie in woningen en gebouwen is tegenwoordig extra duidelijk. Continu verse én schone lucht in huis is van levensbelang. Zeker als je je bedenkt dat we meer dan 25.000 keer per dag ademen. Deze duurzame manier van ventileren zorgt dag in, dag uit op een efficiënte en effectieve manier voor verse, gefilterde lucht in huis.

/storage/Blog images/Albert van Lohuizen/Flair_200-appartement-toegepast-inbouw-PP.png
flair 200

compact en flexibel

Alle uitvoeringen van de Flair zijn uiterst compact. Vooral de Flair 200 blinkt met afmetingen van 650x600x 455 mm (HxBxD) hierin uit. De Flair 200 is leverbaar als een linker- en rechteruitvoering met vier bovenaansluitingen. Het nieuwe ventilatietoestel zit vol innovaties en is daarmee de toekomst vooruit als het gaat om prestaties, compactheid, installatie-

/storage/Nieuws/2020/Technische-gegevens-Flair-200-300-400_v2.JPG
/storage/Nieuws/2020/Flair-NL_familie-Flair_200_300_400-PP-afgesneden.png
over brink

over brink climate systems

Lees hier meer over de complete Flair-range!

Brink Climate Systems is specialist in ventilatie met warmteterugwinning, verwarming en koeling. Het is de ambitie van Brink om iedereen te voorzien van de meest excellente lucht in huis. De innovatieve oplossingen van Brink zijn klaar voor de complexe installatievragen van vandaag én voorbereid op de wereld van morgen.