optimale luchtreiniging

FIJNSTOF, VIRUSSEN EN SCHIMMELS pURE INDUCT HOUDT ZE tegen

Elke dag ademen we meer dan 25.000 keer. Met de lucht die we inademen komen er veel niet zichtbare stoffen en deeltjes ons lichaam binnen. Grofstof en fijnstof komen veel voor, maar ook schimmels, pollen, roetdeeltjes, bacteriën en virussen kunnen zich in de lucht bevinden.

Is de luchtvervuiling in jouw omgeving hoog, zoals in een drukke stad of dichtbij industrie?  Of ben je extra gevoelig voor verontreinigingen en pollen? Dan is het extra belangrijk dat de verse lucht zo schoon mogelijk je huis binnenkomt.

Vanaf nu is het mogelijk om je ventilatiesysteem met WTW uit te breiden met de Pure induct reinigingsmodule.

  • VIRUSSEN

  • SCHIMMELS

    Informatie

  • POLLEN

    Informatie

  • FIJNSTOF

    Informatie

/storage/uitleg oplossingen (visual of film)/5f73486f9284d.jpg
wat doet het?

filterkracht Pure induct

Met de Pure Induct in je kanalensysteem haal je 99,94% van alle fijnstofdeeltjes uit de lucht. Ook alle andere zeer kleine deeltjes, zoals roetdeeltjes (door de open haard van de buren), pollen, schimmels, bacteriën en virussen worden afgevangen.

De Pure induct reinigt de lucht en maakt voor elke ademhaling het verschil.

module

DEZE MODULE ZORGT VOOR EXCELLENT gefilterde lucht

De Pure induct is een modulaire toevoeging op het centrale balansventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW). De module komt in het kanaal dat verse lucht van de WTW-unit naar de woning brengt. De standaardfilters van de WTW-unit (ISO coarse filters; G4-filters) filteren de eerste vervuiling uit de verse buitenlucht. Een optioneel ISO ePM1 filter (F7-filter) Is efficiënter en haalt al meer van de allerkleinste deeltjes zoals fijnstof, schimmels, sporen en pollen eruit.

De Pure induct is het meest krachtig. In de tabellen hieronder kun je zien hoeveel de Pure induct nu daadwerkelijk filtert ten opzichte van standaard filters.

https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/producten/Pure Induct zijkant voor.png
even vergelijken

hoe krachtig is de Pure induct?

contactformulier

meer weten over de pure induct? wij adviseren graag