Door Albert van Lohuizen

Bekijk profiel
ventileren

Uitbreiding Flair-serie maakt verse lucht bereikbaar voor iedereen

Bereikbaarder dan ooit tevoren: met ons nieuwe Multi Air Supply systeem waarvan de Flair WTW-unit een belangrijk onderdeel is, willen we schone lucht mogelijk maken voor iedereen.  Dat betekent nieuwe oplossingen zodat alle soorten woningen zowel in de bestaande bouw als in nieuwbouw kunnen worden voorzien van de juiste ventilatie met warmteterugwinning (WTW). Met de uitbreiding op onze Flair-serie, al dan niet in combinatie met het Multi Air Supply systeem, ligt deze oplossing voorhanden.

Verse lucht voor iedereen
Echte innovatie in lucht brengen we met ons Multi Air Supply systeem, genomineerd voor een VSK Award. Uniek omdat dit ventileren met een centraal WTW-systeem (Flair) zonder toevoerkanalen mogelijk maakt. Het realiseren van goede luchtkwaliteit in nieuwe en bestaande woningen is met dit nieuwe veelbelovende systeem gewaarborgd.

Om voor elk type woning - of het nu kleine appartementen zijn of grote vrijstaande woningen -  een oplossing te bieden, wordt de Flair-serie uitgebreid

ventilatiesysteem

Uitbreiding flair-serie

Brink heeft eerst de Flair 300 en 400 geïntroduceerd, geschikt voor vele woningen, maar om de range nog verder te optimaliseren komt daar ook de kleinere en grotere broer bij. De Flair-serie is een productlijn waar wij als Brink erg trots op zijn. Hiermee brengen wij een nieuwe standaard voor ventileren met warmteterugwinning op de markt en wat ons betreft is het tijd dat deze bereikbaar wordt voor iedereen. De prestaties, het installatiegemak en de connectiviteit van de Flair-familie zijn klaar voor de toekomst.

/storage/Blog images/Albert van Lohuizen/Flair-NL_familie-Flair_200_300_400-PP-afgesneden.png
/storage/Blog images/Albert van Lohuizen/Flair_200-appartement-toegepast-inbouw-PP.png
introductie

Flair 200, 450 en 600 aan u voorgesteld op vsk-beurs

Naast de reeds bestaande Flair 300 en 400 zijn op de VSK 2020 de Flair 200 (225 m3/h), 450 (450 m3/h) en 600 (600 m3/h) aan de Nederlandse markt voorgesteld. Medio 2020 wordt de marktintroductie van de Flair 200 verwacht. De Flair 450 en de Flair 600 volgen daarop.

Doordat we met deze uitbreiding de Flair-familie compleet  maken, zorgen we ervoor dat ook de woningen die voorheen nog niet voorzien konden worden, een passende Brink-oplossing voorhanden hebben. Denk eens aan die grote villa of het kleine appartement waar niet meer ruimte is dan een keukenkastje. Op deze manier hopen we nog meer mensen te kunnen voorzien van dezelfde excellente lucht waar wij zo trots op zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor dit ventilatiesysteem in jouw woning?
Neem contact met ons op voor een passend advies.