Ons verhaal was nog nooit zó compleet

Dat hebben we laten zien op de VSK 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij hebben ons namelijk hard ingespannen om je nieuwe inzichten te kunnen geven in complete ventilatie-oplossingen. Zoals voor renovatie- of verduurzamingsprojecten met beperkte ruimte voor een grote WTW-unit of toevoerkanalen. Daarnaast introduceren we onderstaande nieuwe Brink producten en presenteren wij een innovatieve tool dat het werk als installateur efficiënter, sneller én makkelijker maakt. 

play video
play video
play video
play video

DUURZAAM VERWARMEN ÉN KOELEN met lucht in elk seizoen

Aan de serie Elan luchtverwarmers is de Elan 25 3.0 toegevoegd die, in tegenstelling tot de al bestaande Elan* 10/16/25, naast verwarmen ook standaard kan koelen. Een Elan luchtverwarmer wordt toegepast als water de energiedrager is. Steeds vaker wordt daarbij gekozen voor een duurzame warmtepomp die naast warm water voor verwarming en tapwater ook koud water kan produceren om te kunnen koelen. Door de extra koelmogelijkheid van de Elan 25 3.0 worden de specifieke voordelen van het klimatiseren met lucht, zoals een snelle regeling, in de winter én zomer benut. Met deze nieuwste Brink luchtverwarmer wordt een comfortabel thuis gecreëerd met de juiste temperatuur in elk seizoen.

Ook als totaaloplossing met Atag warmtepomp
Dankzij de unieke samenwerking met Atag bieden wij de nieuwe Elan 25 3.0, gecombineerd met een Atag warmtepomp ook als totaaloplossing. Een totaaloplossing voor klimaathuishouding in de woning, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Hierbij bieden wij gemak voor de installateur waarbij we 1 pakket leveren met alle onderdelen per project. Ideaal voor de installateur en natuurlijk voor de bewoner.

Bezoek onze stand of download de productleaflet voor meer informatie en specificaties

https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/VSK 24/Elan25-3.png
multi zoneregeling

verwarming koeling en ventilatieMet de Multi zoneregeling kan elke zone of verblijfsruimte in samenwerking met de Elan toestellen worden voorzien van een kamer-thermostaat voor individuele temperatuurregeling en een CO2 -sensor voor automatische regeling van de ventilatie. Zo wordt er alleen in ruimtes verwarmd en/of geventileerd waar dat nodig is.

Download productleaflet

flair-serie

altijd de meest excellente luchtDe Flair-serie bestaat uit 5 toestelvarianten met een maximale ventilatiecapaciteit van respectievelijk 200, 300, 400, 450 en 600 m3/h. De Flair is efficiënter, stiller en veel energiezuiniger dan vergelijkbare toestellen. De unieke constant flow ventilatoren zorgen voor een perfecte balans tussen de in- en uitgaande lucht.

Download productleaflet

Draadloze sensoren

binnenkort leverbaarMet de nieuwe draadloze sensoren, in combinatie met een Flair ventilatietoestel met WTW, is het nu mogelijk om volledig automatisch excellente lucht in de woning te krijgen. Dus altijd voldoende verse lucht én heel energiezuinig. Toch liever handmatig bedienen? Met de nieuwe draadloze schakelaars kan dat ook.

Download productleaflet

BRINK CONFIGURATOR

EEN PROJECT VOORBEREIDEN WAS NOG NOOIT ZÓ EENVOUDIG

Al onze kennis over ventilatieoplossingen hebben we vastgelegd in deze nieuwe unieke tool. Een online configuratietool waardoor je zelf gemakkelijk een ventilatiedebiet berekent, een systeem samenstelt en met 1 druk op de knop alle componenten bestelt!

Onze configuratietool ontzorgt, biedt gemak en geeft zekerheid aan installateurs met de kwaliteitsgarantie die je van Brink gewend bent.

https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/VSK 24/Brink Configurator.png
https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/VSK 24/Voordelen voor jou.png
ONLINE CONFIGURATOR

VOORDELEN VAN ONZE ONLINE CONFIGURATOR

In deze innovatieve tool hebben wij onze jarenlange kennis verwerkt in de juiste parameters voor elk project. Zo kan je er dus op vertrouwen dat het door jouw samengestelde ventilatiesysteem en de toebehoren volgens de normen zijn. 

Je geconfigureerde projecten worden opgeslagen in je account en daarmee kan je gemakkelijk een bestelling plaatsen. Hier staat ook alle informatie en documentatie van de producten. Zo heb je dus alles op één plek beschikbaar.

https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/VSK 24/oplossingen-sfeerbeeld-2.png
theatersessies

5 oplossingen voor de renovatiemarkt

Op de VSK lieten wij in de renovatiehoek onze 5 oplossingen voor de renovatiemarkt zien. Of het nu gaat om centrale of decentrale ventilatie: onze producten zorgen voor grote prestaties in kleine ruimtes én zijn gemakkelijk te installeren.

Ook hielden onze experts iedere dag een theatersessie 'De 5 oplossingen voor ventilatie in de renovatiemarkt'. Simon van de Kamp en Albert van Lohuizen vertelden je daar alles over onze oplossingen voor ventilatie in de renovatiebouw. 

Bekijk hier onze 5 oplossingen