Nieuwe Flair beschikbaar op MEPcontent

02 augustus 2018

Vanaf deze week zijn de nieuwe Flair ventilatietoestellen met warmteterugwinning (WTW) van Brink Climate Systems beschikbaar op MEPcontent. Deze zijn te downloaden als Revit-families, AutoCAD- of IFC-bestanden.

 

Lees verder >

Mijlpaal: eerste Flair 325 geproduceerd!

17 april 2018

Vandaag (17 april) rolde de eerste Flair 325 van de band in de productiehal van Brink! Onder luid applaus van het voltallige personeel werd het eerste toestel geproduceerd en dit heugelijke feit gevierd. De Flair 325 is het eerste toestel in de nieuwe Flair-reeks en specifiek ontwikkeld voor de buitenlandse markt. Later dit jaar volgt onder andere de Flair 300, de Nederlandse variant met een capaciteit van 300 m3/h.

Lees verder >

Brink demonstreert innovaties op ISH

03 februari 2017

Brink Climate Systems pakt uit op de ISH in Frankfurt am Main. De fabrikant uit Staphorst, bekend om haar innovatieve ventilatieoplossingen, laat er een efficiënter, stiller en energiezuiniger ventilatietoestel zien, samen met nieuwe systeem­modules voor het bevochtigen en reinigen van ventilatielucht en een module om met ventilatielucht te verwarmen of koelen.

Lees verder >

4 redenen om Building Holland te bezoeken

23 februari 2016

Van 22 t/m 24 maart is Brink Climate Systems aanwezig op Building Holland in de Rai Amsterdam.
U vindt ons in hal 9 op stand 055. W

Lees verder >

Overgang naar Spiro-materiaal

15 februari 2016

Als A-fabrikant staan wij voor kwaliteit. Wij leveren daarom uitsluitend nog Spiro-materiaal in Spirosafe-uitvoering. Spiraalgefelste pijpen en de Spirosafe hulpstukken zijn eenvoudig te monteren door de goede passing van pijpen en hulpstukken.

Lees verder >

Wij zijn genomineerd voor de VSK Awards 2016!

17 december 2015

De nominaties voor de VSK Awards 2016 zijn bekend. Wij zijn trots mee te kunnen delen dat ons product de Air 70 is genomineerd voor een VSK Award in de categorie Design.

Lees verder >

Persbericht: Prestatiegarantie bij oplevering en in de jaren erna

15 december 2015

Brink Climate Systems startte bijna zes jaar geleden de afdeling Installatieconcepten waarbij, in overleg met de opdrachtgever, systemen op maat werden gemaakt. Het basis-idee van toen is inmiddels veel verder doorontwikkeld binnen de nieuwe business unit Brink Customize. Waarbij Brink niet alleen voor bijvoorbeeld 10 jaar of langer garantie geeft voor prestaties op het gebied van energieverbruik, maar ook voor geluidsniveaus en goede werking. Zij geeft daarmee een innovatief voorbeeld aan de branche. En bewoners weten precies wat ze per maand gaan verbruiken.

Lees verder >

Marketingboek voor de bouwsector ‘Van maken naar raken’

14 december 2015

Werkzaam in de bouw-, installatie of vastgoedsector? Dan is het boek ‘Van maken naar raken’ van Marjet Rutten een aanrader! Het boek gaat over het belang van strategische marketing in deze sector met veel praktische inzichten.

Lees verder >

Brink nodigt u uit voor de VSK 2016

11 december 2015

Van di. 2 t/m vr. 5 februari 2016 neemt Brink Climate Systems deel aan de VSK in de Jaarbeurs in Utrecht (Hal 8, C038). Wij zijn aanwezig met een stand van 150 m2 waar u veel innovaties zelf uitgebreid kunnen ervaren; niet alleen op het gebied van producten, maar ook in service en communicatie. Registreer u alvast voor een gratis entreebewijs t.w.v. 25 euro en kom het zelf ervaren!

Lees verder >

Brink Customize overtreft installatieconcepten

03 december 2015

Met trots introduceren wij Brink Customize. Brink Customize zorgt voor 100% goed functionerende installaties die voorzien in een comfortabel binnenklimaat. Nieuwsgierig wat Brink Customize u te bieden heeft? Bekijk de animatie!

Lees verder >