Excellent people for excellent air!

Bij Brink Climate Systems werken we met elkaar samen aan onze droom: excellente lucht bereikbaar maken voor iedereen!

Wie zijn de mensen die bij Brink werken? Wat doen zij binnen Brink? En hoe werken we met elkaar samen om onze droom en ambities te bereiken?
Hieronder stellen we onze medewerkers graag aan je voor:

interview met:

joris jans qhse Coördinator

Aan het woord is Joris Jans die vertelt over hoe hij binnen Brink is begonnen als stagiair op de afdeling QHSE en is daarna doorgegroeid naar Quality Coördinator.

"Sinds 4 jaar ben ik in dienst bij Brink als Quality Coördinator, waarbij ik met twee andere collega’s verantwoordelijk ben voor afwijkingen in de productie en processen. Tijdens mijn opleiding Technische Bedrijfskunde ben ik in 2018 bij Brink als stagiair begonnen op de afdeling QHSE. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik het klantenklacht proces onderzocht en een adviesrapport opgeleverd. Nadat ik ben afgestudeerd, mocht ik in vaste dienst bij Brink blijven, omdat de stage vanuit beide kanten goed is bevallen. Het leuke is dat ik mijn adviesrapport nu ook zelf kan uitrollen en implementeren".

Lees het hele interview met Joris

 

interview met:

Dion van der Veen Junior Service Adviseur

Aan het woord is Dion van der Veen die vertelt over hoe hij binnen Brink is doorgegroeid van productiemedewerker naar Junior Service Adviseur.

"Vanaf begin af aan heb ik bij Brink mijn ambities kenbaar gemaakt en mijn inzet getoond. Mijn leidinggevende heeft mij toen benaderd met de vraag of ik interesse had in de functie van Junior Service Adviseur. Ik ben er blanco ingegaan en heb eerst een meeloopdag gehad, om zo te kunnen onderzoeken of dit daadwerkelijk wat voor mij was. Ik werd hierin goed begeleid en toen ben ik stap voor stap aan de slag gegaan op de afdeling Service. Het team is heel open en ik voelde geen drempels om vragen te stellen, ik heb mijn inwerkperiode dan ook als zeer prettig ervaren."

Lees het hele interview met Dion

 

een werkdag van:

Luc EVertzen Teamleider R&D

We nemen je graag mee in een werkdag van Luc Evertzen, Teamleider R&D op de afdeling Research en Development.

" 13.00 uur- Het wekelijkse overleg gaat van start. Samen met de 4 teamleiders en 2 projectleiders van de afdeling R&D worden de lopende zaken besproken. Dit is het moment om de conflicten in de planning door te spreken, aangezien er 10 tot 15 projecten lopen. Eén persoon kan namelijk met meerdere projecten bezig zijn, waardoor het lastig is om bepaalde dingen met elkaar kort te sluiten. Door dit overleg creëren we overzicht en zorgen we ervoor dat alle projecten goed verlopen."

Lees hier over de werkdag van Luc

 

interview met:

Mario Fes Kanter bij AMC 2

Aan het woord is Mario Fes die vertelt over hoe hij binnen Brink aan de slag is gegaan als Kanter bij AMC 2 en hoe hij iedere dag met plezier naar het werk gaat.

"Vier jaar geleden ben ik gestopt met de baan die ik toen had. Ik heb toen mijn CV via Indeed geüpload en kreeg daarna vrij snel via Start People de vraag of ik aan de slag wou gaan bij Brink. Tijdens het eerste gesprek kreeg ik ook een rondleiding. Het voelde gelijk vertrouwd en de mensen waren er open en vriendelijk. Ik ben tot aan de dag van vandaag blij met mijn keuze om bij Brink te werken en heb daar nog geen moment spijt van gehad."

Lees het hele interview met Mario

 

een werkdag van:

Berend-jan hagens technisch commercieel adviseur

We nemen je graag mee in een werkdag van Berend Jan Hagens, Technisch Commercieel Adviseur.

"Om 15.00 uur kom ik aan bij de laatste afspraak van vandaag in Haelen. We bespreken een groot lopend project in Eindhoven, waarbij we 354 toestellen gaan leveren. We controleren nog even goed of alles klopt en of de type toestellen voor de verschillende appartementen juist genoteerd zijn. De berekening kan worden doorgezet naar onze adviesafdeling voor een laatste check."

Lees hier over de werkdag van Berend-Jan

 

Interview met:

Lisanne Dunnink HR-trainee

Aan het woord is Lisanne Dunnink die vertelt over hoe zij bij Brink is begonnen als afstudeerstagiair op de afdeling HRM en daarna is doorgegroeid naar HR Trainee.

"In juni 2022 heb ik mijn vitaliteitsprogramma opgeleverd en daarna kreeg ik de kans om het vitaliteitsprogramma ook daadwerkelijk te implementeren in de organisatie. Het is leuk dat er een vervolg wordt gegeven aan mijn opgeleverde eindproduct en natuurlijk helemaal om zelf alles in de praktijk te kunnen brengen! Ik krijg hier veel energie van, vooral ook door het enthousiast maken van de medewerkers. Ik krijg veel vrijheid hierin en kan mijn eigen draai eraan geven. In de afgelopen maanden hebben er verschillende activiteiten plaatsgevonden, zoals de ‘Fiets naar je werkdag’, stoelmassages en de hardloopwedstrijd in Zwolle.

Lees het hele interview met Lisanne