Brink lanceert nieuwe serie Elan 2.0 luchtverwarmers op VSK

03 februari 2014

Op de VSK 2014 kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwe Elan 2.0-serie. De toestellen in deze serie zijn op zeker vijf belangrijke punten verbeterd ten opzichte van de vorige modellen. Denk onder andere aan: één basismodel dat op tal van manieren inzetbaar is, optimale koppeling met andere accessoires en toestellen, energiebesparing en makkelijker in het onderhoud. Ing. Vincent Clausen van de R&D afdeling van Brink Climate Systems licht de voordelen stuk voor stuk toe.

Lees verder >

Nieuw logo en nieuwe visie Brink Climate Systems

30 januari 2014

Na maanden voorbereiding heeft Brink Climate Systems haar logo en huisstijl veranderd. Het logo wordt nu duidelijk en eenvoudig: Brink. “Maar daar blijft het niet bij”, aldus financieel directeur Anton Hans, “Aan ons nieuwe logo voegen we een intrigerende pay off toe bij al onze uitingen, namelijk ‘Air for Life’.” Die toevoeging staat voor een nieuwe visie van Brink Climate Systems op de markt waarin het bedrijf opereert, namelijk die van verwarmen, ventileren en koelen in woningen en kleine utiliteit.

Lees verder >

Nieuwe toepassingen op VSK (3 t/m 7 feb. 2014)

07 januari 2014

Ook komend jaar is Brink Climate Systems weer present op de VSK beurs met een stand van 150 m2 waar bezoekers talloze innovaties echt zelf kunnen ervaren. Niet alleen op het gebied van producten, maar ook in service en communicatie. Zo zijn de nieuwe Renovent Sky 150 (optimaal voor wand- en plafondmontage) en de nieuwe Elan-serie (grote flexibiliteit) te bewonderen. Verder staat de nieuwe Brink Service App centraal en kunnen bezoekers kennismaken met BIM. Ook is er aandacht voor vraaggestuurd ventileren (minder geluid, meer comfort) alsmede voor de ontwikkeling op het gebied van domotica. VSK 2014 vindt plaats van maandag 3 tot en met vrijdag 7 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Lees verder >

Nieuwe pand blinkt uit in duurzaamheid

17 december 2013

Het nieuwe pand van Brink Climate Systems wordt een toonbeeld van de toekomst. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. In de video ‘Het gezicht van Brink Climate Systems’ vertelt Johan van Renselaar over het pand en het duurzame karakter.

Lees verder >

Nieuwbouw Brink Climate Systems bereikt hoogste punt

13 december 2013

Duurzaam pand met comfortabel binnenklimaat symboliseert bedrijfsfilosofie

Op 12 december vierde Brink Climate Systems samen met haar klanten en medewerkers het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw. Als Brink het Air Experience Center midden volgend jaar in gebruik neemt, zit niet alleen het personeel er warmpjes bij; ook bezoekers kunnen op alle mogelijke manieren ervaren hoe een comfortabel binnenklimaat in de praktijk aanvoelt.

Lees verder >

Brink Climate Systems vanwege feestdagen gesloten in week 52 en 1

10 december 2013

In verband met de feestdagen zijn wij van maandag 23 december t/m vrijdag 3 januari gesloten. Vanaf maandag 6 januari 2014 zijn wij weer aanwezig. We proberen dan zo spoedig mogelijk uw vragen te beantwoorden.

Lees verder >

Nieuwe app verwarmings- en ventilatiesystemen helpt consument en installateur

05 november 2013

Met een app waarmee zowel klanten als installateurs hun voordeel kunnen doen, zet Brink Climate Systems de volgende stap naar een hoger serviceniveau. Meer service op maat en direct beschikbaar. De nieuwe app zorgt ervoor dat de installateur dikke handleidingen en installatieboeken voortaan niet meer mee hoeft te nemen. Zelfs aansluitschema’s zijn er op te vinden. Ook de klant heeft alle gegevens direct bij de hand en hoeft niet meer te zoeken. 

Lees verder >

Meer gemak voor de klant door slimme code

21 oktober 2013

Brink Climate Systems voorziet de Allure, Elan, Renovent Excellent en het Passiefhuistoestel sinds september standaard van een QR-code op de voorzijde van het toestel. Even scannen met de mobiel of tablet en de klant heeft alle toestelinformatie bij de hand. Of het nu gaat om de installatiehandleiding over de werking van het toestel, een brochure met toestelinformatie of het vinden van de dichtstbijzijnde installateur, het is allemaal via de QR-code te vinden.

Lees verder >

iCOONwoning in beeld: 20 en 26 oktober RTL7

07 oktober 2013

In het tv-programma Puur & Innovatief komt Koppen VastGoed met een item over de iCOONwoning. Innovaties komen samen in de iCOONwoning in Heerhugowaard. In de woning wordt onder andere onderzoek gedaan naar de koppeling van mobiliteit en wonen. De iCOONwoning is voorzien van het Passiefhuistoestel en de Renovent Excellent van Brink Climate Systems.

Lees verder >

Seminar Renovatie: een welbestede middag!

04 oktober 2013

‘Renovatie, de weg naar een tevreden eindgebruiker’. Dit was de titel van het zeer geslaagde seminar dat Brink Climate systems op woensdag 2 oktober organiseerde in het futuristische pand van Volvo Broekhuis in Harderwijk. Op deze middag  werden ruim 30 bezoekers bijgepraat over de do’s en don’ts die bij renovatie gelden. Hierbij werd gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding en de doelstelling van renovatieconcepten. Het seminar werd door meerdere bezoekers omschreven als bijzonder leerzaam, nuttig en interessant. “Een welbestede middag!” aldus één van deze enthousiaste bezoekers. Voldoende reden dus om het seminar in vogelvlucht door te nemen. Na de lunch heette Wim Hijmissen, commercieel directeur van Brink Climate Systems, de bezoekers hartelijk welkom. Hiermee werd het programma officieel geopend. Lees verder voor de leukste en meest aansprekende conclusies en tips.

Lees verder >