Goede uitvoering essentieel voor balansventilatie

16 december 2014

De laatste jaren worden steeds vaker woningen opgeleverd waarin balansventilatie succesvol is toegepast. Tot volle tevredenheid van de bewoners. Want een goed ontworpen, goed geïnstalleerd en goed onderhouden systeem levert comfort, energiebesparing en een gezond binnenmilieu.

Lees verder >

Positieve effecten op het gedrag van dementerenden door betere ventilatie

09 december 2014

In het artikel ‘Het wonder van Grietje’ (de Gelderlander, 21 oktober 2014) wordt gesproken over de start van het onderzoek van het Radboudumc Alzheimer Centrum naar de effecten van frisse lucht op het gedrag van ouderen.

Lees verder >

Brink is tijdens de feestdagen gesloten

09 december 2014

Brink is vanwege de feestdagen vanaf woensdag 24 december tot vrijdag 2 januari 2015 gesloten. De afdeling Verkoop en de afdeling Service zijn tijdens de vakantie beperkt bereikbaar.

Lees verder >

Wat is uw idee voor verbetering van onderhoud van balansventilatie?

04 december 2014

In steeds meer huizen wordt balansventilatie toegepast. Een goede ontwikkeling, want balansventilatie geeft comfort, is gezond en energiezuinig – als het systeem goed is aangelegd.

Helaas blijkt dat onderhoud niet altijd plaatsvindt. Daarom zijn de partners van het Lente-akkoord, UNETO-VNI, VLA, VACpunt Wonen, Vereniging Eigen Huis en Milieu Centraal op zoek naar goede ideeën om bewoners te stimuleren onderhoud te (laten) plegen aan hun balansventilatie systeem. Stuur uw idee op!

Lees verder >

Projectgenoten Brink genomineerd voor VKG Architectuurprijs

01 december 2014

Op 2 december vindt voor de 10e keer de uitreiking van de VKG Architectuurprijs plaats in het  Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam.

De VKG Architectuurprijs in de categorie Renovatie wordt uitgereikt aan een project waarbij kunststof een kwalitatieve, esthetische bijdrage heeft geleverd aan het geheel. Magis Architecten, Kuin & Kuin Architecten en 2.0 Architecten hebben in deze categorie de nominaties in de wacht gesleept. De drie genomineerde projecten zijn het pilotproject van Wonen Limburg en De Stroomversnelling in Melick, het complex City Pads in Amsterdam en de Dolomietenlaan in Tilburg. Bij twee van de drie projecten was Brink betrokken.

Lees verder >

Brink genomineerd voor Nationale Business Succes Award 2014

26 november 2014

Brink is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2014! Allereerst kwamen we als winnaar uit de bus in de branche Klimaatsystemen en nu dingen we mee naar de hoofdprijs. De Succes Award is de grootste ondernemersprijs van Nederland. De prijs is opgezet door de KVK en Het Financieel Dagblad, met medewerking van RTL televisie, BNR radio en De Telegraaf.  

Film 'Wat maakt Brink succesvol?'
In november waren wij te zien in het programma 'De Succesfactor' op RTL 7. De uitgebreide versie van het TV-item is op ons Youtube kanaal te bekijken. Bekijk wat presentator Bert Kuizenga allemaal van ons wil weten, neem een kijkje in onze fabriek en zie wat wij doen om betekenisvol te zijn voor onze klanten!

Lees verder >

Telefoonstoring

13 november 2014

Op dit moment zijn wij moeilijk bereikbaar vanwege een telefoonstoring. We zijn druk bezig dit probleem op te lossen en hopen u zo spoedig mogelijk weer te woord te kunnen staan.

Lees verder >

Beurs Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit (GTL)

30 oktober 2014

Op dinsdag 4 en woensdag 5 november vindt in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein het congres ‘Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit’ plaats. Ook is er aan dit congres, net zoals in de voorgaande jaren, een beurs gekoppeld die in het teken staat van innovaties op het gebied van geluid, trillingen en luchtkwaliteit.


Lees verder >

Tweede locatie: seminar ‘Eenvoudig naar een EPC 0,4 – direct aan de slag’

29 oktober 2014

Voor het seminar ‘Eenvoudig naar een EPC 0,4 – direct aan de slag!’ op 28 oktober en 4 november in ICDuBo te Rotterdam hebben zich vele kandidaten aangemeld. Vanwege dit grote succes organiseren we het seminar nogmaals op een tweede locatie: het Passiefhuiscentrum in Pladeko te Deurne. U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij dit seminar op dinsdag 9 december.

Lees verder >

Brink dit weekend op DroomPark De Zanding!

17 oktober 2014

Op zaterdag 18 en zondag 19 oktober is DroomPark De Zanding in Otterlo te zien in het vierde seizoen "Droom van een Tweede Huis" op RTL 4.

In dit weekend zijn er tegelijkertijd kijkdagen op dit park met aantrekkelijke aanbiedingen. Ook Brink is aanwezig dit weekend! Op nummer C013 kun je een bezoek brengen aan de Cube Elite die is geüpgraded met ons innovatieve luchtverwarmingssysteem! Wij staan je daar graag te woord en kunnen je van alle gewenste informatie voorzien.

Lees verder >