Tweede locatie: seminar ‘Eenvoudig naar een EPC 0,4 – direct aan de slag’

Tweede locatie: seminar ‘Eenvoudig naar een EPC 0,4 – direct aan de slag’

29 oktober 2014


Voor het seminar ‘Eenvoudig naar een EPC 0,4 – direct aan de slag!’ op 28 oktober en 4 november in ICDuBo te Rotterdam hebben zich vele kandidaten aangemeld. Vanwege dit grote succes organiseren we het seminar nogmaals op een tweede locatie: het Passiefhuiscentrum in Deurne. U bent van harte uitgenodigd om bij dit seminar aanwezig te zijn op dinsdag 9 december.

EPC naar 0,4

Per 1 januari 2015 wordt de EPC verlaagd van 0,6 naar 0,4. Een volgende stap richting energieneutraal. Volgens ons is dit een goede stap in de richting naar een duurzamere wereld.
Tijdens het seminar gaan we in op de vraag: ´Is het ingewikkeld om een EPC van 0,4 te realiseren?´

Concrete handvatten
Wij ondersteunen u graag in de juiste keuzes voor installaties in woningen en gebouwen. Aan bod komen voorbeeldprojecten met tevreden opdrachtgevers en bewoners. Daarnaast laten wij u oplossingen zien die efficiënt, eenvoudig, gezond en comfortabel zijn. Wij bieden u concrete handvatten om morgen aan de slag te kunnen!

Meld u snel aan! Deelname is kosteloos. Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u van ons begin december meer informatie en een routebeschrijving.

Het programma in het kort:

14.30 – 15.00 uur
Ontvangst met koffie en thee

15.00 – 16.00 uur
Presentatie ‘Eenvoudig naar een EPC 0,4 – direct aan de slag!’

16.00 – 17.00 uur
Netwerkborrel en mogelijkheid voor een rondleiding door het PassiefhuiscentrumHet Passiefhuiscentrum is een unieke locatie waar particulieren en professionals informatie kunnen krijgen over de best toepasbare producten voor het bouwen van een energiezuinige woning (een zogenaamde laagenergie-woning of een passiefhuis), het bouwen van een energiezuinig pand voor andere doeleinden of voor het verbouwen van een bestaande woning of bestaand pand.<Terug naar overzicht
 
Onze Air 70 is genomineerd!

Bezoek ons op standnummer C038, hal 8.

Lees verder

Download de BRINK service app voor u gemak

Lees verder

Vind een installateur bij u in de buurt

Lees verder >