Marketingboek voor de bouwsector ‘Van maken naar raken’

14 december 2015

Werkzaam in de bouw-, installatie of vastgoedsector? Dan is het boek ‘Van maken naar raken’ van Marjet Rutten een aanrader! Het boek gaat over het belang van strategische marketing in deze sector met veel praktische inzichten.

Lees verder >

Brink Customize overtreft installatieconcepten

03 december 2015

Met trots introduceren wij Brink Customize. Brink Customize zorgt voor 100% goed functionerende installaties die voorzien in een comfortabel binnenklimaat. Nieuwsgierig wat Brink Customize u te bieden heeft? Bekijk de animatie!

Lees verder >

Studentencomplex Johanna op feestelijke wijze geopend

03 november 2015

Op donderdag 29 oktober is studentencomplex Johanna op de campus in Utrecht op feestelijke wijze geopend. Samen met adviesbureau Viac en installateur Spindler heeft Brink gezorgd voor een energiezuinig binnenklimaat door middel van ventilatie met warmteterugwinning.

Lees verder >

Passiefhuisconcept breed toegankelijk voor Nederlandse bouwsector

06 oktober 2015

Energieneutraal bouwen wordt een steeds belangrijker begrip voor de Nederlandse bouwsector. Daarom is de ontwikkeling en stimulering van bewezen bouwmethoden die hier een bijdrage aan leveren cruciaal voor innoverende bouwbedrijven. Het passiefhuisconcept is zo’n methode, die door SBRCURnet en de Stichting Passiefbouwen.nl vertaald is naar praktische toepasbaarheid in de vorm van Praktijkboek Passiefhuis.

Lees verder >

Bezoek ons op de Energie Vakbeurs!

30 september 2015

Volgende week is Brink te vinden op de Energie Vakbeurs in de Brabanthallen in Den Bosch. Van 6 tot en met 8 oktober laten we een aantal nieuwe ontwikkelingen zien, gericht op eenvoud en gemak voor de eindgebruiker. We nodigen u dan ook van harte uit om dit te komen bekijken op onze stand B020 in Hal 4.

Lees verder >

Video: Toolkit balansventilatie beschikbaar

08 september 2015

De VLA (Vereniging van Luchttechnische Apparaten) en aangesloten fabrikanten en leveranciers van balansventilatie-units hebben een handige toolkit ontwikkeld om woningcorporaties, projectontwikkelaars en installateurs te ondersteunen bij het informeren van consumenten over balansventilatie.

Lees verder >

Tv-opnames ‘Doe Maar Duurzaam’ bij Brink op locatie

02 september 2015

Vandaag was Hörmann te gast bij Brink. Hörmann is o.a. producent van garage- en industriedeuren, aandrijvingen en dockequipment. Het bedrijf heeft in het nieuwe pand van Brink Climate Systems diverse deursystemen geleverd, waaronder snelloopdeuren en dockshelters.

Lees verder >

Oprichting van ComfortExpert

01 september 2015

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat Deveko, Golu en Kempair hun samenwerking gaan intensiveren.
Per 1 september 2015 zijn de service en onderhoudswerkzaamheden van de zusterbedrijven samen ondergebracht in een nieuw bedrijf genaamd ComfortExpert.

Lees verder >

Animatie nieuwe decentrale ventilatie unit Air 70

04 augustus 2015

Dit najaar introduceren we de Air 70, onze nieuwste decentrale ventilatieunit. Het zeer compacte toestel waarin alle eigenschappen voor ventilatie met warmteterugwinning worden gecombineerd, is het stilste decentrale toestel op de markt. Wat doet het toestel precies? Bekijk in de animatie hoe het werkt!

Lees verder >

Positieve reacties van bewoners met balansventilatie

02 juni 2015

In het verleden waren bewoners niet altijd positief over balansventilatie. Veel ontwikkelaars, beleggers en bouwers voelen daarom nog steeds weerstand tegen het toepassen van balansventilatie in nieuwbouwwoningen.
De laatste jaren zijn er steeds meer woningprojecten waar balansventilatie met grote zorgvuldigheid en goed is aangelegd.

Lees verder >