OPEN DAG: Exclusieve inkijk op zaterdag 17 november

30 oktober 2018

Natuurlijk vertellen we je met alle plezier hoe we een gezond en comfortabel binnenklimaat in huis creëren. Het is alleen zoveel leuker om het zelf te ervaren! Kom daarom naar de Open Dag van Brink Climate Systems op zaterdag 17 november van 9.30 – 16.00 uur en krijg een exclusieve inkijk binnen ons bedrijf en productieproces. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig en (klein)kinderen zijn ook meer dan welkom!

Onze ambitie
Goede lucht is essentieel voor ons dagelijks leven. Het bevordert onze gezondheid, maakt ons gelukkiger, geeft ons energie en het verlengt zelfs onze levensduur. Met 180 gepassioneerde collega’s werken we iedere dag aan innovatieve oplossingen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat, zowel thuis als op het werk. We maken met onze producten het leven van onze klanten elke dag een beetje mooier. Benieuwd hoe we dat doen? Bezoek ons tijdens de Open Dag in ons hypermoderne pand langs de A28 in Staphorst.
 
Talent gezocht
Bij Brink werken we in een dynamische (internationale) organisatie, waar we met grote regelmatig op zoek zijn naar nieuwe collega’s en talent (ook BBL-trajecten). Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we een prettige werksfeer, een prachtige werkplek met natuurlijk een optimaal binnenklimaat en aantrekkelijke loopbaanmogelijkheden. Interesse? Laat je gegevens achter tijdens de Open Dag of stuur een mailtje naar: personeelszaken@brinkclimatesystems.nl.

Tot ziens op zaterdag 17 november! Adresgegevens van Brink en route vind je hier.