Werken bij Brink

Brink is onderdeel van Centrotec AG, een wereldwijd vertegenwoordigde beursgenoteerde onderneming met 3.000 medewerkers en gespecialiseerd in energie-efficiënte technologie voor gebouwen. Brink (180 medewerkers) staat bekend om innovatieve ventilatieoplossingen en is toonaangevend op het gebied van ventilatie met warmteterugwinning. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige werksfeer en aantrekkelijke loopbaanmogelijkheden.

Vacatures
Hieronder vind je de openstaande vacatures van Brink. Wanneer er geen (passende) vacatures staan dan kun je altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Ook voor een stageplek of een afstudeeropdracht kun je bij ons terecht.
 

Directeur Installatietechniek m/v

20 november 2018| 40 uur

Air Install is een dochterbedrijf van Brink Climate Systems B.V. en heeft zich samen met haar zusterbedrijf Comfort Expert gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van ventilatie- en luchtverwarmingssystemen.

Ter versterking van de Air Install organisatie zijn wij op zoek naar een Directeur Installatietechniek m/v.

Ben jij de ambitieuze directeur die ons gaat helpen om onze doelstellingen te bereiken?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer >

Service Adviseur (m/v)

18 december 2018| 40 uur

Ben jij technisch, communicatief sterk en stel jij altijd de klant centraal voor de best mogelijke service? Dan is dit je kans! Voor de afdeling Service zoeken wij een Service Adviseur (binnendienst) voor 40 uur per week. In deze functie ben jij onder andere verantwoordelijk voor het geven van telefonische ondersteuning bij storingen aan monteurs en eindgebruikers. Je hebt klantvriendelijkheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan en vindt het een uitdaging om storingen zo goed mogelijk op te lossen.

Lees meer >