Werken bij Brink

Brink is onderdeel van Centrotec AG, een wereldwijd vertegenwoordigde beursgenoteerde onderneming met 3.000 medewerkers en gespecialiseerd in energie-efficiënte technologie voor gebouwen. Brink (180 medewerkers) staat bekend om innovatieve ventilatieoplossingen en is toonaangevend op het gebied van ventilatie met warmteterugwinning. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige werksfeer en aantrekkelijke loopbaanmogelijkheden.

Vacatures
Hieronder vind je de openstaande vacatures van Brink. Wanneer er geen (passende) vacatures staan dan kun je altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Ook voor een stageplek of een afstudeeropdracht kun je bij ons terecht.
 

Junior Servicemonteur Klimaatsystemen m/v

24 april 2018| 40 uur

Brink Climate Systems B.V. is op zoek naar een Junior Servicemonteur Klimaatsystemen (m/v) voor 40 uur per week, die onder de vleugels van onze Service Coördinatoren de kneepjes van het vak wil leren. Na een gedegen inwerkperiode verricht je zelfstandig service werkzaamheden aan luchtverwarming- en ventilatiesystemen in woningen en kleine utiliteitsgebouwen. Hierbij heb je veelvuldig contact met installatiebedrijven en gebruikers van onze systemen.

Lees meer >

Projectleider m/v

19 april 2018| 40 uur


Brink Climate Systems is op zoek naar een ervaren Product Engineer die toe is aan een volgende stap als Projectleider voor 40 uur per week. Als Projectleider leid je ontwikkelingsprojecten vanaf de start tot en met de marktintroductie en als Product Engineer construeer en specificeer je onderdelen die worden toegepast in nieuwe of bestaande Brink-producten.

Lees meer >