Werken bij Brink

Brink Climate Systems B.V. is binnen Europa toonaangevend op het gebied van verwarmen, koelen en ventileren van woningen en kleine utiliteitsgebouwen. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige werksfeer en aantrekkelijke loopbaanmogelijkheden.

Vacatures
Hieronder vind je de openstaande vacatures van Brink. Wanneer er geen (passende) vacatures staan dan kun je altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Ook voor een stageplek op (alleen voor langere periode) of een afstudeeropdracht op mbo-niveau of hbo-niveau kun je bij ons terecht.
Een baan bij Brink is een baan met toekomst!
 

Loonadministrateur m/v (parttime)

01 maart 2017| 24 uur

Als loonadministrateur ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte loonadministratie van Brink Climate Systems en haar dochterondernemingen (280 medewerkers). Dit doe je volledig zelfstandig. De loonadministratie is ondergebracht bij de externe payroll organisatie ADP. Je rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

Het betreft hier een functie voor 24 uur per week. De gekozen kandidaat zal zo spoedig mogelijk, maar bij voorkeur 1 april a.s. moeten starten.

Lees Meer >