Werken bij Brink

Brink is onderdeel van Centrotec AG, een wereldwijd vertegenwoordigde beursgenoteerde onderneming met 3.000 medewerkers en gespecialiseerd in energie-efficiënte technologie voor gebouwen. Brink (180 medewerkers) staat bekend om innovatieve ventilatieoplossingen en is toonaangevend op het gebied van ventilatie met warmteterugwinning. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige werksfeer en aantrekkelijke loopbaanmogelijkheden.

Vacatures
Hieronder vind je de openstaande vacatures van Brink. Wanneer er geen (passende) vacatures staan dan kun je altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Ook voor een stageplek of een afstudeeropdracht kun je bij ons terecht.
 

Product Manager m/v

29 augustus 2017| 40 uur

Brink is op zoek naar een Product Manager. Ben jij degene die wij zoeken?

De afdeling Product Management is verantwoordelijk voor de introductie van ventilatieproducten die voldoen aan de marktvraag en toekomstige wet- en regelgeving. De focus ligt daarbij op nieuwe oplossingen die bijdragen aan een beter milieu en comfortabele leefomgeving. De Product Manager zal zich met name bezig houden met introducties en ontwikkelingen op het gebied van ventilatie met warmteterugwinning, luchtkwaliteit en de connectie met de digitale wereld.

Lees meer >