Werken bij Brink

Brink is onderdeel van Centrotec AG, een wereldwijd vertegenwoordigde beursgenoteerde onderneming met 3.000 medewerkers en gespecialiseerd in energie-efficiënte technologie voor gebouwen. Brink (180 medewerkers) staat bekend om innovatieve ventilatieoplossingen en is toonaangevend op het gebied van ventilatie met warmteterugwinning. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige werksfeer en aantrekkelijke loopbaanmogelijkheden.

Vacatures
Hieronder vind je de openstaande vacatures van Brink. Wanneer er geen (passende) vacatures staan dan kun je altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Ook voor een stageplek of een afstudeeropdracht kun je bij ons terecht.
 

Directeur Installatietechniek m/v

20 november 2018| 40 uur

Air Install is een dochterbedrijf van Brink Climate Systems B.V. en heeft zich samen met haar zusterbedrijf Comfort Expert gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van ventilatie- en luchtverwarmingssystemen.

Ter versterking van de Air Install organisatie zijn wij op zoek naar een Directeur Installatietechniek m/v.

Ben jij de ambitieuze directeur die ons gaat helpen om onze doelstellingen te bereiken?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer >

Hoofd Planning & Productie m/v

23 oktober 2018| 40 uur

Ben jij een mensenmens, altijd op zoek naar verbeteringen en vastbesloten om de Planning & Productie naar het hoogste niveau te brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Hoofd Planning & Productie m/v heb je een breed en afwisselend takenpakket:
•    Je geeft leiding aan de afdeling Productie; bestaande uit 50-60 collega’s, verdeeld over 6 teams
•    Je bent verantwoordelijk voor de operationele inkoop, materiaal- en capaciteitsplanning.
•    Je initieert en neemt (gedeeltelijk) de leiding in projecten die gericht zijn op het continu verbeteren van processen en/of het doen van investeringen in nieuwe productiemiddelen.

Lees meer >