Werken bij Brink

Bij Brink Climate Systems, gevestigd in Staphorst, werken we met circa 200 medewerkers aan innovatieve oplossingen voor excellente lucht en een comfortabel binnenklimaat. Ons moderne pand ligt direct naast de A28 en is dus goed bereikbaar. Wereldwijd is Brink Climate Systems onderdeel van het beursgenoteerde Centrotec AG, waaronder 3.000 medewerkers zich specialiseren in energie-efficiënte technologie voor gebouwen. 

Werken bij Brink betekent dat je samen met collega’s je inzet voor onze droom: "Our dream is to make you flourish in life by providing you with the most excellent air possible. Day in, day out". Er is volop ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. In onze dynamische (inter)nationale organisatie leiden we mensen intern en extern op om alle fijne kneepjes van ons vakgebied in de vingers te krijgen. Op technisch en op commercieel vlak bieden we cursussen en trainingen aan zodat je altijd up to date blijft met onze innovaties en de veranderingen in de markt.

Heb jij je studie nog niet afgerond?
Wij werken ook graag samen met studenten. Zoek jij een nog stageplek of afstudeeropdracht? Neem contact met ons op voor diverse mogelijkheden. Wij geven jou de beste start van je carrière!
Vacatures Operations
Ben je op zoek naar een leuke functie binnen onze afdeling Operations? Neem dan een kijkje op de website van Unique. Daar vind je de actuele vacatures en kun je lezen waarom het bij Brink zo prettig werken is.

Maak kennis met onze collega's!


Vacatures
Hieronder vind je de openstaande vacatures van Brink. Wanneer er geen (passende) vacatures staan dan kun je altijd een open sollicitatie naar ons sturen.

 

Innovatie Manager

02 december 2019| 40 uur

Om onze ambities waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar een: Innovatie Manager (40 uur p/w). Innovaties volgen elkaar in een steeds sneller tempo op waardoor de wereld om ons heen ook steeds sneller verandert. Waar hebben onze klanten in de toekomst behoefte aan? Je bent als Innovatie Manager elke dag op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen om nu en in de toekomst aan de behoefte van onze klanten en medewerkers te voldoen. Wij zoeken hiervoor een sociale, betrokken en een echte ‘out of the box’-denker die het verschil kan maken.

Lees meer >

KAM Coördinator

16 december 2019| 40 uur

Om onze ambities waar te kunnen maken zij wij op zoek naar een: KAM Coördinator (40 uur p/w). De afdeling KAM zorgt voor het bewaken en daar waar noodzakelijk/mogelijk het verbeteren van de kwaliteit van onze producten, processen en de veiligheid van onze medewerkers. Dit doe je onder andere door het analyseren van mogelijke risico’s en het inventariseren van de productieprocessen. Je adviseert het management en medewerkers over de Kwaliteit, Veiligheid en Milieu en bijvoorbeeld het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Lees meer >

Technisch Commercieel Adviseur

05 december 2019| 40 uur

Om onze eindgebruikers goed te kunnen adviseren zijn wij op zoek naar een Technisch Commercieel Adviseur (40 uur p/w). Naast de advieswerkzaamheden ondersteun je zowel de binnen- als buitendienst met back office werkzaamheden. Voor de particuliere markt ben jij binnen Brink hét aanspreekpunt voor de eindgebruiker. Je beantwoordt alle binnenkomende vragen, geeft technische adviezen en je bent de onmisbare schakel tussen de eindgebruiker, onze dealers en installatiebedrijven. Het is een afwisselende functie waarbij je jouw bewezen ervaring in de techniek kunt vertalen naar succesvolle projecten met als eindresultaat: een tevreden bewoner.
 

Lees meer >