Werken bij Brink

Brink is onderdeel van Centrotec AG, een wereldwijd vertegenwoordigde beursgenoteerde onderneming met 3.000 medewerkers en gespecialiseerd in energie-efficiënte technologie voor gebouwen. Brink (180 medewerkers) staat bekend om innovatieve ventilatieoplossingen en is toonaangevend op het gebied van ventilatie met warmteterugwinning. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige werksfeer en aantrekkelijke loopbaanmogelijkheden.

Vacatures
Hieronder vind je de openstaande vacatures van Brink. Wanneer er geen (passende) vacatures staan dan kun je altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Ook voor een stageplek of een afstudeeropdracht kun je bij ons terecht.

Ben je op zoek naar een leuke functie binnen onze afdeling Operations?
Neem dan een kijkje op de website van Unique.
Daar vind je de actuele vacatures en kun je lezen waarom het bij Brink zo prettig werken is.
 

Adviseur Installatieconcepten Noord-Nederland

28 februari 2019| 40 uur

Als Adviseur Installatieconcepten ben je een belangrijke spil binnen onze organisatie. Je bent voortdurend bezig met het verbeteren van de marktpositie van Brink en hebt als doel in een vroeg stadium bij de ontwikkeling van woningbouw-projecten met de betrokken partijen aan tafel te zitten om op deze wijze een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van de meest excellente lucht in een woning of gebouw. Ben jij die belangrijke spil? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren.

Lees meer >