Werken bij Brink

Brink is onderdeel van Centrotec AG, een wereldwijd vertegenwoordigde beursgenoteerde onderneming met 3.000 medewerkers en gespecialiseerd in energie-efficiënte technologie voor gebouwen. Brink (180 medewerkers) staat bekend om innovatieve ventilatieoplossingen en is toonaangevend op het gebied van ventilatie met warmteterugwinning. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige werksfeer en aantrekkelijke loopbaanmogelijkheden.

Vacatures
Hieronder vind je de openstaande vacatures van Brink. Wanneer er geen (passende) vacatures staan dan kun je altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Ook voor een stageplek of een afstudeeropdracht kun je bij ons terecht.
 

Junior Commercieel Technisch Adviseur Akoestische ventilatie m/v

15 december 2017| 40 uur


Brink Climate Systems is op zoek naar een Junior Commercieel Technisch Adviseur Akoestische ventilatie m/v voor 40 uur per week. Je overtuigt en beïnvloedt opdrachtgevers en akoestisch adviseurs, met als doel het verkopen van Brink producten (Sonair) in de geluidsaneringsmarkt in Nederland. Mogelijk kan de functie in een later stadium uitgebreid worden met andere ventilatieoplossingen buiten de geluidsaneringsmarkt.
 

Lees meer >

Marketing medewerker m/v

07 december 2017| 24-40 uur

De reactietermijn is verlopen.
Brink Climate Systems is op zoek naar een Marketing medewerker m/v voor 24-40 uur per week. De afdeling Marketing Nederland is verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten van Brink Climate Systems Nederland. Van de afdeling wordt verwacht dat men de markt begrijpt, producten kan positioneren, interactie heeft met sales, concurrentie kan onderscheiden en vraag kan aanwakkeren.

Lees meer >

Technisch Adviseur Klimaatsystemen

22 november 2017| 40 uur


Brink Climate Systems B.V. is op zoek naar een Technisch Adviseur Klimaatsystemen voor 40 uur per week. Als Technisch Adviseur bereken en ontwerp je zelfstandig luchtverwarming- en ventilatiesystemen in woningen en kleine utiliteitsgebouwen. Hierbij heb je veelvuldig telefonisch contact met installatiebedrijven, architecten en adviesbureaus. De verhouding tussen tekenen en telefonisch advisering is in deze functie ongeveer 50/50.

Lees meer >