Werken bij Brink

Brink is onderdeel van Centrotec AG, een wereldwijd vertegenwoordigde beursgenoteerde onderneming met 3.000 medewerkers en gespecialiseerd in energie-efficiënte technologie voor gebouwen. Brink (180 medewerkers) staat bekend om innovatieve ventilatieoplossingen en is toonaangevend op het gebied van ventilatie met warmteterugwinning. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige werksfeer en aantrekkelijke loopbaanmogelijkheden.

Vacatures
Hieronder vind je de openstaande vacatures van Brink. Wanneer er geen (passende) vacatures staan dan kun je altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Ook voor een stageplek of een afstudeeropdracht kun je bij ons terecht.
 

Export Manager

25 mei 2018| 40 uur

Reactietermijn is verstreken, reageren is niet meer mogelijk.

Ben je op zoek naar een baan waarbij je de kans en ruimte krijgt voor eigen initiatief en ondernemerschap om je functie succesvol te maken? Ben je een commercieel gedreven persoon met affiniteit voor techniek die onderdeel wil uitmaken van een innovatief internationaal bedrijf? Dan is dit je kans!
 

Lees meer >

Servicemonteur Klimaatsystemen m/v

24 april 2018| 40 uur

Reactietermijn is verstreken, reageren is niet meer mogelijk.

Ben jij technisch, communicatief sterk en kan jij als de beste de klant centraal stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de afdeling Service zoeken wij een Servicemonteur Klimaatsystemen (m/v) die in de toekomst zelfstandig servicewerkzaamheden gaat verrichten aan luchtverwarming- en ventilatiesystemen in woningen en kleine utiliteitsgebouwen. Je bent veel op pad om de eindgebruiker te ontzorgen en service te verlenen aan onze systemen. Ook ben je regelmatig op kantoor om de collega's van de BackOffice te ondersteunen. Een mooie combinatie van techniek en klantcontact!

Lees meer >

Projectleider m/v

19 april 2018| 40 uur


Brink Climate Systems is op zoek naar een ervaren Product Engineer die toe is aan een volgende stap als Projectleider voor 40 uur per week. Als Projectleider leid je ontwikkelingsprojecten vanaf de start tot en met de marktintroductie en als Product Engineer construeer en specificeer je onderdelen die worden toegepast in nieuwe of bestaande Brink-producten.

Lees meer >