Centrale ventilatie

De Renovent Sky is een balansventilatietoestel met warmteterugwinning (WTW) en is beschikbaar in een ventilatiecapaciteit van 150, 200 en 300 (m3/h). Naast de complete standaard uitvoering is er een Plus-uitvoering leverbaar. Deze heeft extra aansluitmogelijkheden voor CO2 -sensoren en een  naverwarmer. Daarnaast is de Plus-uitvoering voorzien van een potentiaalvrijeingang en een 0-10 V-ingang.

De Renovent Sky 150 en 200 zijn uniek door de zeer geringe hoogte van slechts 198 mm. Hierdoor zijn deze types heel geschikt voor renovatie van compacte woningen zoals studentenflats of ouderenwoningen.

De Renovent Sky 300 is uitermate geschikt voor het centraal ventileren van grotere woningen, appartementen en kantoren waar gezien de ruimte dit toestel de beste oplossing is.

https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/VSK 24/Renovent-Sky-liggend-3.png
https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/VSK 24/65df439bd8c4d.jpg

CENTRALE BALANSVENTILATIE MET FLEXIBELE INSTALLATIE

Fluisterstil ventilatiesysteem
Door toepassing van onder andere een metalen behuizing, langzaam draaiende ventilatoren en de lage interne weerstand is het geluidsniveau van de Renovent Sky laag. Naast de gangbare flexibele geluiddemper zijn er speciaal voor de Renovent Sky 150 en 200 verschillende dempermodules beschikbaar. Deze modules zijn afgestemd op de compacte afmetingen en kunnen direct aan het toestel worden bevestigd.

Enthalpiewisselaar
In winterse omstandigheden zorgt de enthalpiewisselaar ervoor dat een deel van het vocht in de afgevoerde lucht wordt overgedragen aan de toegevoerde droge buitenlucht. Hierdoor wordt een teveel aan uitdroging van de binnenlucht voorkomen. De enthalpiewisselaar is leverbaar voor de Renovent Sky 300.

Compleet programma toebehoren
Voor de Renovent Sky is een compleet programma accessoires beschikbaar zoals de Air Control, 4-standenschakelaar, draadloos RF, 2-zone vraagsturing, Brink Home, luchtkwaliteitssensoren (CO2 en RV), Brink Connect (Modbus), filters, de Pure induct, de Evap, geluiddempers en diverse luchtverdeelsystemen. 

BALANSVENTILATIE hoe werkt dat?

Bekijk de video en ontdek hoe balansventilatie werkt. Hiermee maken we gezonde lucht bereikbaar voor iedereen.

play video

  • Voor een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving
  • Constant Flow-regeling 
  • 100%-bypass 
  • Laag hulpenergieverbruik door toepassing van EC-ventilatoren
  • Ecodesign energielabel A, label A+ (met vraagsturing) voor
    Renovent Sky 150 en 300
  • Luchtverdeelkasten voorzien van akoestische isolatie
DOWNLOAD

Renovent SKY Leaflet

Voor meer informatie over de Renovent Sky Serie download je hier de leaflet.

Download - Leaflet Flair Serie

contactformulier

Meer informatie OVER ONZE veelzijdige ventilatiesystemen?