Brink als werkgever

Waarom een carrière bij Brink?

We ademen meer dan 25.000 keer per dag. Voor ons zijn die 25.000 ademhalingen per dag, 25.000 kansen om het verschil te maken in het leven van onze eindgebruiker.

Wereldwijd is Brink onderdeel van Centrotec, waar 3.000 medewerkers zich specialiseren in energie-efficiënte technologie voor gebouwen.

Bij Brink zetten we ons dagelijks met zo’n 250 collega’s in voor klimaatoplossingen van topkwaliteit. Met daarbij een constante focus op innovatie en duurzaamheid en onze kernwaarden Gezondheid, Lef, Excellence en Transparantie. De kernwaarden vormen ons DNA en geven richting aan wat we doen. Met deze kernwaarden werken we dagelijks met elkaar samen om onze droom te kunnen bereiken:

"Our dream is to make you flourish in life
by providing you with
the most excellent air possible.
Day in, day out."

https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/Werken bij Brink/5f315d10f2b17.jpg
Brink DNA

Kernwaarden Waar staan wij voor?

 • Gezondheid

  Gezondheid is bij Brink geen luchtige term. Ons streven naar een gezonde leefomgeving begint met aandacht. Vanuit onze expertise betekent dat aandacht voor gezonde binnenlucht en in breder perspectief voor de wereld om ons heen. De focus op gezondheid en persoonlijke aandacht zit in het DNA van onze organisatie. Onze klanten staan altijd centraal en als collega’s hebben we oog voor elkaar en onze werkomgeving.
 • Lef

  Wij durven uit onze comfortzone te stappen. Wij zijn vooruitstrevend en nemen initiatief omdat wij willen groeien in de kwaliteit die wij leveren. Wij investeren en ontwikkelen om het beste uit onszelf te halen.
 • Excellence

  Bij alles wat wij doen stellen wij kwaliteit en innovatie voorop en zijn, door de expertise en innovatiekracht van al onze mensen, dagelijks bezig met het ontwikkelen van producten van topkwaliteit. Wij willen voor elke ademhaling het verschil maken.
 • Transparant

  We zijn transparant en betrouwbaar.  Richting onze klanten en op de werkvloer. Openheid over wat we willen bereiken en waar we voor staan. Dit zien wij als  voorwaarde voor succesvol samenwerken.

Wat hebben wij jou te bieden?

Kom je werken bij Brink, dan bieden we jou:

 • een open, dynamische en gezonde werkomgeving binnen een (inter)nationale organisatie
 • Zo'n 250 betrokken en gemotiveerde collega’s
 • aandacht voor groei en persoonlijke ontwikkeling
 • een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (op basis van een 40-urige werkweek)
 • een prettige werkplek met uiteraard een optimaal binnenklimaat

Check onze actuele vacatures en stuur je sollicitatie via onderstaand formulier of per mail naar: werkenbij@brinkclimatesystems.nl

Open sollicitates zijn uiteraard ook welkom.

play video
feitjes

over brink

 • 1964 sinds

  expert in luchtinnovatie
 • 45+ miljoen omzet

  per jaar
 • 250 collega's

  betrokken en gemotiveerd
 • bij een 40-urige werkweek
sollicitatieformulier

word jij onze nieuwe collega? solliciteer direct

contact HRM

VRAGEN OVER WERKEN, stage of afstuderen BIJ BRINK?

Wil je meer weten over werken bij Brink in het algemeen? Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor een stage of afstudeeropdracht? Neem gerust contact op met Tom Oosterman, onze HRM-manager.
Tom is telefonisch te bereiken op 0522 46 94 15 of per mail: toosterman@brinkclimatesystems.nl

Vragen over een specifieke vacature?
Ben je geïnteresseerd in een bepaalde vacature en wens je meer informatie?
De leidinggevende van de betreffende afdeling beantwoordt je vragen graag. je vindt zijn of haar contactgegevens in de vacaturetekst.