multi air supply

multi air supply: nu leverbaar!

Het Multi Air Supply systeem is vanaf nu leverbaar in de webshop www.brinkairshop.nl. Dit innovatieve ventilatiesysteem zorgt dankzij de slimme ‘Indoor Mixfan’ met actieve CO2-sturing voor een optimale luchtkwaliteit.
 
Het Multi Air Supply systeem bestaat uit drie componenten. Een basisventilatiesysteem met WTW, zoals de Flair, zorgt ervoor dat de schone gezonde lucht de centrale hal wordt ingeblazen. Daarna wordt deze lucht via de spleet onder de deuren over de verschillende woonruimtes verspreid. De ‘Indoor Mixfan’ zorgt ervoor dat de ‘gebruikte’ lucht wordt afgevoerd via de trapkolom en gaat via het ventilatiesysteem naar buiten.

ventilatie

ventilatie in huis zonder toevoerkanalen!

De excellente lucht kwaliteit in de woonruimtes wordt behouden door CO2-sturing in de ‘Indoor Mixfan". Deze checkt de luchtkwaliteit. Ook in de trapkolom wordt de luchtkwaliteit gemonitord, door middel van een CO2 sensor. Wanneer de luchtkwaliteit verminderd, wordt er vanuit de WTW-unit meer geventileerd. Hierdoor blijft de lucht in de woning schoon en van hoge kwaliteit.

Het grootste voordeel van het Multi Air Supply systeem is dat het zonder grote bouwkundige aanpassingen in een woning kan worden geïmplementeerd. Dit geldt voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw!
 

Meer info of advies?
Wilt u meer informatie over dit systeem of wilt u weten of dit iets voor uw woning is? Bekijk hier meer informatie.

play video