multi air supply

multi air supply: nu leverbaar!

Het Multi Air Supply systeem is vanaf nu leverbaar in de webshop www.brinkairshop.nl. Dit innovatieve ventilatiesysteem zorgt dankzij de slimme ‘Indoor Mixfan’ met actieve CO2-sturing voor een optimale luchtkwaliteit.
 
Het Multi Air Supply systeem bestaat uit drie componenten. Een basisventilatiesysteem met WTW, zoals de Flair, zorgt ervoor dat de schone gezonde lucht de centrale hal wordt ingeblazen. Daarna wordt deze lucht via de spleet onder de deuren over de verschillende woonruimtes verspreid. De ‘Indoor Mixfan’ zorgt ervoor dat de ‘gebruikte’ lucht wordt afgevoerd via de trapkolom en gaat via het ventilatiesysteem naar buiten.

ventilatie

ventilatie in huis zonder toevoerkanalen!

De excellente lucht kwaliteit in de woonruimtes wordt behouden door CO2-sturing in de ‘Indoor Mixfan". Deze checkt de luchtkwaliteit. Ook in de trapkolom wordt de luchtkwaliteit gemonitord, door middel van een CO2 sensor. Wanneer de luchtkwaliteit verminderd, wordt er vanuit de WTW-unit meer geventileerd. Hierdoor blijft de lucht in de woning schoon en van hoge kwaliteit.

Het grootste voordeel van het Multi Air Supply systeem is dat het zonder grote bouwkundige aanpassingen in een woning kan worden geïmplementeerd. Dit geldt voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw!
 

Meer info of advies?
Wilt u meer informatie over dit systeem of wilt u weten of dit iets voor uw woning is? Bekijk hier meer informatie.

play video
1 Reacties
Jacq Balmer
03-02-2022
Hallo,
Allereerst mijn complimenten dat jullie het aandurven om in een bestaande woning centrale balansventilatie aan te bieden.
Ik ben dan ook serieus geïnteresseerd.
De belangrijkste vraag die ik heb is: Volgens het filmpje gaat de verse lucht mooi verdeeld de kamers in. Hoe weet ik dat de verse lucht niet rechtstreeks onder de deur weer wordt afgevoerd?
Natuurlijke groet,
Jacq Balmer
Brink
Beste Balmer,

Dank voor uw reactie en de compliment.

Omdat er overdruk op de overloop/gang is zal de verse lucht niet weer terug kunnen onder de deur. In de verblijfsruimtes zorgen de Mixfans (CO2 gestuurd) boven de deuren of hoog in de wand ervoor dat er lucht geforceerd verplaatst wordt naar de overloop/gang. Hierdoor zal de lucht de kamers in gaan in plaatst van onder de deur terug afgevoerd.

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,


Hamid Khan
Adviesafdeling

www.brinkclimatesystems.nl
www.brinkairshop.nl - bestel eenvoudig onze producten online!

Reageer

Laat een bericht achter of stel een vraag

Wil je op dit artikel reageren of een vraag stellen? Dat kan hier!
Het e-mailadres en telefoonnummer worden niet gepubliceerd.