Excellente lucht in élke woning

Het is onze ambitie om iedereen de meest excellente lucht te bieden die er is én we willen een bijdrage leveren aan het verduurzamen van het woningbestand. Om dit te bereiken hebben wij een nieuw en uniek ventilatieconcept ontwikkeld: Multi Air Supply.

Dankzij dit systeem kan nu in elke woning, nieuwe en bestaande bouw, ventilatie met WTW worden toegepast. Door gebruik van de slimme Indoor Mixfan met actieve CO2-sturing wordt gezorgd voor een optimale luchtkwaliteit in elke ruimte.

https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/VSK 24/Allergie pagina/660fe81e9799a.png
https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/VSK 24/Allergie pagina/660fe77727b51.png

ZONDER TOEVOERKANALEN OOK IN BESTAANDE WONING

De basis van het systeem is een balansventilatiesysteem met WTW, een Flair of Renovent toestel. Hiermee wordt verse gezonde lucht in de woning gebracht en vervuilde lucht afgevoerd. Bijzonder aan het Multi Air Supply systeem is dat de lucht vrij in de centrale hal of overloop (trapkolom) wordt geblazen. Dus zonder toevoerkanalen. De verse lucht wordt toegevoerd via de spleet onder de deur van de verblijfsruimte en afgevoerd door de CO2-gestuurde Indoor Mixfan, een compacte mengventilator die boven of naast de deur kan worden geplaatst.

benodigdheden

Benodigde producten en materialen: 
1 x Flair 300 – ventilatietoestel met WTW
4 x Indoor Mixfan (3x slaapkamer + 1x  woonkamer)
2 x CO2  sensoren
Toevoerrooster
Geluidsdemper
Dakdoorvoeren
Klein installatiemateriaal

werkzaamheden

Benodigde werkzaamheden:
Installatie kanaalwerk
Timmerwerk panelen 
Schilderwerk 
Overige installatiewerkzaamheden

KOSTEN

Indicatie* totale kosten voor Multi Air Supply in een gemiddelde rijwoning:

€ 6.000 – 8.000,-*

* aan deze kostenindicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

play video

INNOVATIEF SYSTEEM UNIEK EN DUURZAAM

Bekijk de video en en ontdek de werking, voordelen en mogelijkheden van het Multi Air Supply Systeem.

SLIMME INDOOR MIXFAN

De Indoor Mixfan is een mengventilator die wordt geplaatst boven de binnendeur of in de tussenmuur van de overloop/hal en de slaap- of woonkamer.

De Indoor Mixfan is standaard voorzien van een CO2-sensor. Daarnaast is in de hal een CO2-sensor die connectie maakt met de WTW-unit. Door deze CO2-sturing wordt in de woning per ruimte actief vraaggestuurd geventileerd. De mate van ventileren is afgestemd op de actuele binnenluchtkwaliteit. Wanneer de luchtkwaliteit vermindert doordat er bijvoorbeeld veel mensen in de woonkamer zijn, signaleert de sensor dat en gaat de hoeveelheid ventilatie in die ruimte automatisch omhoog.

Duurzaamheid
Zo blijft de luchtkwaliteit in het hele huis continu gegarandeerd optimaal en er wordt er niet meer geventileerd dan nodig is.

https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/VSK 24/Allergie pagina/660ff6a8050d1.jpg

hoge energiekosten voorkomen? isoleer en ventileer

Door de ongekende stijging van de gasprijs zal de energierekening voor veel mensen dit jaar veel hoger uitvallen. Om deze verhoging enigszins binnen de perken te houden, zijn er diverse oplossingen om je huis te verduurzamen:

  • dakisolatie
  • spouwmuur- of gevelisolatie
  • vloer- of bodemisolatie
  • ventilatie met warmteterugwinning
  • zonnepanelen
  • warmtepomp

Subsidie?
De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) voorziet in een subsidie voor 5 typen isolatiemaatregelen. Check de mogelijkheden voor deze subsidie van de overheid hier.

Meer informatie over het verduurzamen van je woning om daarmee energie te besparen? Check www.verbeterjehuis.nl

bestaande woning geïsoleerd? ventileer met multi Air supply

Hoe beter je je woning isoleert, hoe groter het belang van goede ventilatie. Een ventilatiesysteem met WTW brengt niet alleen gezonde, gefilterde lucht in huis, maar ook warmte. Door warmteterugwinning uit de verbruikte, uitgaande lucht is de verse, binnenkomende lucht namelijk al voorverwarmd. Om de woning op temperatuur te krijgen hoeft de CV-ketel minder hard te draaien en dat scheelt veel energie(kosten).

Geen toevoerkanalen voor een WTW systeem? Geen probleem!
Vroeger kon een WTW systeem alleen worden toegepast in woningen met toevoerkanalen. Bestaande woningen waren daardoor meestal niet geschikt voor een ventilatiesysteem met WTW. 
Ons Multi Air Supply systeem heeft geen toevoerkanalen nodig om te zorgen voor gezonde, voorverwarmde lucht. Het is dé oplossing om bij renovatie van woningen te zorgen voor lagere energiekosten én een gezond binnenklimaat.

Meer weten over Multi Air Supply en de toepassing ervan in jouw situatie?
Neem gerust contact met ons op.

contactformulier

MEER INFO OVER MULTI AIR SUPPLY? WIJ ADVISEREN JE GRAAG