onze bijdrage

duurzame ventilatie voor elke woning

In de energietransitie is schone lucht essentieel. Bij het verduurzamen van woningen is het plaatsen van een energiezuinig ventilatiesysteem een belangrijke stap. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook bij renovatie of verbouw. Met de complete Flair-familie biedt Brink nu ventilatie met WTW voor elk project en elk type woning.

Benieuwd hoe onze complete, stille en flexibele Flair-familie bijdraagt aan de energietransitie? Ontdek onze oplossingen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten op de Vakbeurs Energie van 10 t/m 12 oktober, hal 3/stand E040.

Gratis toegangsbewijs? Meld je dan aan via deze link.
Let op: tot 9 oktober zijn de tickets gratis, daarna kosten ze € 50,-


Flair-familie: klein, groter, groots
Na de succesvolle introductie van de flexibele Flair 300 en 400 en later de compacte Flair 200 , hebben we de familie nu uitgebreid met Flair 450 en 600. Doordat de Flair nu beschikbaar is in diverse maximale ventilatiecapaciteiten, oplopend van 200 tot 600 m3/h, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Of het nu gaat om een compacte starterswoning, een riante villa of een hoogbouwproject met appartementen van verschillende groottes: Flair is dé oplossing en maakt gezonde lucht in huis bereikbaar voor iedereen.

seminar

seminar tijdens vakbeurs energie

Tijdens de Vakbeurs Energie geven onze Experts Simon van der Kamp en Albert van Lohuizen dagelijks het seminar:

'Verduurzamen met ventilatietechnieken in bestaande woningen'.

Willen we de hele transformatie van het bestaande vastgoed laten slagen, de gezondheid van bewoners vooropstellen en het energieverbruik gaan verlagen, dan is goede, slimme ventilatie in de woning noodzakelijk. In het bestaande vastgoed zijn vaak bouwkundige beperkingen een uitdaging om installaties aan te brengen. In deze workshop wordt ingegaan op luchtkwaliteit en de verschillende mogelijkheden op het gebied van ventilatietechnieken, onder andere het Multi Air Supply ventilatiesysteem waarbij gebalanceerde ventilatie wordt toegepast zonder toevoerkanalen. Wij vertellen u graag over oplossingen voor de uitdagingen, toepassing en resultaten.

Datum: 10, 11 en 12 oktober
Tijdstip: 14.00 - 14.30 uur
Locatie: Praktijktheater Binnenklimaat

Mis het niet en meld je hier vast aan!

flair 450 en 600

nieuw! Flair 450 en 600 Groots en stil

De Flair 450 en 600 zijn speciaal ontworpen voor grotere woningen en projecten waarin hoge geluidseisen worden gesteld. Deze toestellen blijven ook bij hogere luchtvolumes extreem stil doordat een groot deel van het geluid al in het toestel wordt gereduceerd. De Flair 450 en 600 zijn toepasbaar in nieuwbouwwoningen maar daarnaast ook uitermate geschikt voor de renovatie- en prefabmarkt. Ontdek de nieuwe Flair op de Vakbeurs Energie!

https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/Nieuws/2023/Campagne-Visual-Intro Flair 450-600_liggend-1920x1080-ZOOM.jpg