Tools Back
installatie

installeer in twee stappen Brink Service Tool

Met de Brink Service Tool kun je het toestel testen, eenvoudig diagnostische gegevens en storingen op uw toestel uitlezen en parameters in grote of gecompliceerde projecten programmeren. Zo kan er bijvoorbeeld een bestaande set parameters gedownload worden op een laptop en geüpload worden naar een ongelimiteerd aantal toestellen. De parametersets kunnen ook worden gemaild, gewijzigd en opgeslagen voordat ze geüpload worden naar de WTW-unit.

De Brink Service Tool bestaat uit een speciale USB-kabel (artikelnummer: 531961) en de daarbij behorende software voor de servicekabel en de service software.

Stap 1 - Installeer Software voor de Servicekabel

Om de servicekabel te gebruiken installateer je eerst de FTDI-driver (of eBus stuurprogramma).

Installeer FTDI-driver (of eBus stuurprogramma)
 
Met deze USB- kabel koppel je het toestel aan de laptop: 

Stap 2 - Installeer de Service software

Om de toestellen eenvoudig uit te kunnen lezen dient de bijhorende Service software te worden gedownload. Vul in het formulier onderaan deze pagina naam en e-mailadres in en ontvang direct een link naar het download-bestand.


Opmerking: Deze software zoekt bij verbinding met internet automatisch naar updates. Mocht de laptop niet regelmatig contact maken met internet, vul dan hieronder je e-mailadres in. Als er een nieuwe versie van de servicesoftware beschikbaar is ontvang je hiervan via e-mail een melding.

Foutmelding
Wanneer je een foutmelding krijgt nadat de software is geïnstalleerd en voor de eerste keer wordt opgestart, dan is het stuurprogramma van de eBus connector waarschijnlijk niet of niet volledig geïnstalleerd. Als installatie van het stuurprogramma nog niet is uitgevoerd, voer deze installatie dan alsnog uit (=stap 1). Om de installatie van het stuurprogramma te voltooien is het nodig om na installatie de eBus connector op de pc aan te sluiten, Windows zal de connector herkennen en de installatie afronden.

aanmeldformulier

download en ontvang updates Brink service software