VOOR EEN BETER KLIMAAT, buiten en binnen.

Samen werken we hard aan de energietransitie voor een beter klimaat. Daarom voorzien we onze woningen van zonnepanelen, warmtepompen en betere isolatie. Maar wat betekent het isoleren en dichtmaken van onze woning voor ons binnenklimaat?

Als bij het verduurzamen van woningen vooraf niet goed over ventilatie is nagedacht hopen fijnstof, vocht en CO2 zich op in de woning. Een raam openzetten kan, maar is zonde van de genomen maatregelen en dus slecht voor het energieverbruik. Dat kan beter!

De ventilatiesystemen met WTW van Brink zorgen ervoor dat de energietransitie ook bijdraagt aan een betere leefomgeving in huis. Zo zorgen we samen voor een beter klimaat,
 buiten én binnen.

Wij vertellen jou er alles over op de VSK-beurs
van 17 t/m 20 mei, hal 8 stand B030!

https://www.brinkclimatesystems.nl/storage/beterklimaat/windmill.jpg

Ontmoet ons op de VSK

Hal 8, stand B030

gratis Aanmelden

Ook dit jaar staan we weer met onze Brink-stand op de VSK-beurs in Utrecht. Dit jaar staan we in hal 8, standnummer B030.

Wil je alvast een afspraak met ons inplannen op één van de dagen (17 - 20 mei), dat kan, vul dan het formulier in onderaan deze pagina, of neem contact op met een van de contactpersonen binnen Brink Climate Systems.

Ook gewoon even langslopen voor een excellente kop koffie is natuurlijk mogelijk, we kijken er naar uit je binnenkort in Utrecht te ontmoeten.

Meld je hier aan!
Je kunt je kosteloos aanmelden
via deze registratielink.

 

nieuws

Beurs nieuws & blogs

Lees hier alles over de VSK-campagne 'Voor een beter klimaat, buiten én binnen'.

vsk partner theater

workshop: De toekomst van ventileren in de energietransitie

Willen we de hele transformatie van het bestaande vastgoed laten slagen en de gezondheid van bewoners vooropstellen, dan is goede ventilatie in de woning noodzakelijk. Ventileren met warmteterugwinning is essentieel als naden en kieren in de woning dichtgemaakt worden, maar hoe doen we dat? In het bestaande vastgoed zijn vaak bouwkundige beperkingen een uitdaging om installaties aan te brengen. In deze workshop wordt ingegaan op luchtkwaliteit en mogelijkheden op het gebied van ventilatietechnieken, waaronder het Multi Air Supply ventilatiesysteem; een concept waarbij gebalanceerde ventilatie wordt toegepast zonder toevoerkanalen. Wij vertellen u graag over toepassing en resultaten.

 

 

 

agenda

locatie & sprekers

 • di 17 mei Simon van de Kamp

  VSK Partner Theater  | 12.15-12.45 uur
 • wo 18 mei Albert van Lohuizen

  VSK Partner Theater  | 12.15-12.45 uur
 • do 19 mei Simon van de Kamp

  VSK Partner Theater  | 12.15-12.45 uur
 • vr 20 mei Albert van Lohuizen

  VSK Partner Theater  | 12.15-12.45 uur
onze oplossingen

Ontdek onze duurzame oplossingen, ook te zien op de VSK

contactformulier

HEB JE VRAGEN OF WIL JE ALVAST EEN AFSPRAAK MAKEN?