Middelburg loopt voorop met riante subsidie op Nul-Op-de-Meter-woning

27 juli 2017

In de Biesbosstraat in Middelburg is onlangs de eerste van wellicht 43 naar Nul-Op-de Meter gerenoveerde woningen opgeleverd. Voor de bewoners die hun woning volledig laten renoveren naar een volwaardige NOM-woning is een riante subsidie beschikbaar tot maar liefst € 21.000 per woning.

Lees verder >

Factory Zero: de eerste serie energiemodules (iCEM) bijna gereed

25 juli 2017

Brink is als keypartner betrokken bij de ontwikkeling en totstandkoming van de klimaat- en energiemodule van Factory Zero; de iCEM (intergrated Climate and Energy Module).Dit is een compacte compleet geïntegreerde energiemodule die de woning voorziet van geconditioneerde, gezonde lucht, warmte en ventilatie. Op dit moment legt een enthousiast team de laatste hand aan de eerste serie iCEM's die worden geleverd aan bouwbedrijf de Vree en Sliepen uit Tiel.

Lees verder >

Zomervakantie

11 juli 2017

Onze productie is week 32 en 33 gesloten (van 7 tot en met 18 augustus 2017). Gedurende deze twee weken vindt er geen productie plaats. Uiteraard bouwen we voorraad op om de levering van toestellen en serviceonderdelen zoveel mogelijk te garanderen.

Lees verder >

Arbeiderspaleis 'Het Schip' toekomstproof

15 juni 2017

Het opvallende wooncomplex 'Het Schip' (82 woningen) in Amsterdam wordt klaargestoomd voor de toekomst. Het arbeiderspaleis wordt door corporatie Eigen Haard volledig gerenoveerd. Wij mogen met trots bijdragen aan de verduurzaming van dit monumentale pand.

Lees verder >

Kliniek Hollands Kroon: comfort gaat gepaard met de juiste ventilatie

08 juni 2017

Onlangs is paardenkliniek Hollands Kroon voorzien van het meest optimale binnenklimaat. Geen dagelijkse kost. Want hoe ventileer je de ruimte van paarden? En hoe ga je bijvoorbeeld om met ammoniaklucht? Het was een uitdaging, maar wij zijn in staat om voor elke situatie een advies op maat te maken.

Lees verder >

Samen komen we tot een beter resultaat

01 juni 2017

In een paar jaar tijd heeft Brink Climate Systems zich ontwikkeld van adviserend productleverancier tot een partner die meedenkt en meewerkt aan het realiseren van de beste klimaatoplossingen. Met de nieuwe producten Elan 4 en Air 70 kunnen zowel nieuwbouwwoningen als renovatie- en transformatietrajecten van een optimaal binnenklimaat worden voorzien. ‘Samen het beste resultaat’ is het nieuwe credo van de afdeling Brink Customize. De in Staphorst gevestigde klimaatspecialist richt zich in toenemende mate op het aanbieden van klimaatoplossingen op maat.

Lees verder >

Partnerschap met C4Real leidt tot visualisaties met grote impact

22 mei 2017

Brink is het afgelopen jaar aanwezig geweest met een stand op de ISH in Frankfurt. Dit jaar hebben wij de expertise van C4Real ingeschakeld.

Lees verder >

'Air 70 helpt bij dat o zo belangrijke ventileren'

02 mei 2017

En je hoeft er niets voor te doen!

Een goede recensie in Sallandcentraal over onze Air 70, geschreven door Salland Installatieservice. De installateur deelt zijn ervaringen in de praktijk waarbij de Air 70 een ideale oplossing is. "De Air 70 is een fantastisch apparaatje, werkt energiezuinig, is geluidsloos maar vooral: hij ververst lucht zonder dat dat ten nadele van de temperatuur binnen gaat". Lees de volledige recensie!
 

Lees verder >

Belang van bewoner staat centraal tijdens inspirerende Expertmeeting op Building Holland

13 april 2017

Tijdens Building Holland, hét driedaagse innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector, trad Brink Climate Systems op woensdag 12 april als gastheer op voor de zogenoemde Expertmeeting. Albert van Lohuizen, Manager Verkoop Nederland van Brink, fungeerde als gespreksleider en leidde vakkundig het inhoudelijk rondetafelgesprek op de gezamenlijke beursstand van Brink en Ubbink.

Lees verder >

Toekomstgericht bouwen met nul-op-de-meter en een woning in 1 dag

29 maart 2017

Dinsdag 28 maart vond de lezing Duurzaam Doen plaats. Centrum Duurzaam van ROC Friese Poort, Rein Hoekstra van Brink Climate Systems en Klaas Droog De Mar delen tijdens deze lezing hun ervaringen omtrent duurzaam bouwen zoals nul-op-de-meter en innovatief bouwen. Er waren ruim 125 bedrijven, studenten, docenten en geïnteresseerde particulieren aanwezig.


 

Lees verder >