Partnerschap met C4Real leidt tot visualisaties met grote impact

22 mei 2017

Brink is het afgelopen jaar aanwezig geweest met een stand op de ISH in Frankfurt. Dit jaar hebben wij de expertise van C4Real ingeschakeld.

Lees verder >

'Air 70 helpt bij dat o zo belangrijke ventileren'

02 mei 2017

En je hoeft er niets voor te doen!

Een goede recensie in Sallandcentraal over onze Air 70, geschreven door Salland Installatieservice. De installateur deelt zijn ervaringen in de praktijk waarbij de Air 70 een ideale oplossing is. "De Air 70 is een fantastisch apparaatje, werkt energiezuinig, is geluidsloos maar vooral: hij ververst lucht zonder dat dat ten nadele van de temperatuur binnen gaat". Lees de volledige recensie!
 

Lees verder >

Belang van bewoner staat centraal tijdens inspirerende Expertmeeting op Building Holland

13 april 2017

Tijdens Building Holland, hét driedaagse innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector, trad Brink Climate Systems op woensdag 12 april als gastheer op voor de zogenoemde Expertmeeting. Albert van Lohuizen, Manager Verkoop Nederland van Brink, fungeerde als gespreksleider en leidde vakkundig het inhoudelijk rondetafelgesprek op de gezamenlijke beursstand van Brink en Ubbink.

Lees verder >

Toekomstgericht bouwen met nul-op-de-meter en een woning in 1 dag

29 maart 2017

Dinsdag 28 maart vond de lezing Duurzaam Doen plaats. Centrum Duurzaam van ROC Friese Poort, Rein Hoekstra van Brink Climate Systems en Klaas Droog De Mar delen tijdens deze lezing hun ervaringen omtrent duurzaam bouwen zoals nul-op-de-meter en innovatief bouwen. Er waren ruim 125 bedrijven, studenten, docenten en geïnteresseerde particulieren aanwezig.


 

Lees verder >

Portiekflats Presikhaaf genomineerd voor de NRP Gulden Feniks

15 maart 2017

Het renovatieproject Presikhaaf in Arnhem is genomineerd voor de NRP Gulden Feniks. Dit is dé prijs ter bevordering en inspiratie voor hergebruik van de bestaande gebouwde omgeving.

Lees verder >

ABN Amro Duurzame 50: Wim Hijmissen is genomineerd!

09 maart 2017

Binnenkort vindt de zesde editie van de verkiezing ABN Amro duurzame 50 plaats. Wim Hijmissen, Directeur van Brink, is genomineerd voor deze award! Wim Hijmissen participeert in meerdere coalities en samenwerkingsverbanden gericht op energiebesparing en duurzaamheid waarin hij meestal een aanjagende rol speelt.

Lees verder >

Persbericht: Nieuwe systeemmodule door HomEvap en Brink samen ontwikkeld

08 maart 2017

Bewoners verwachten steeds meer van hun balans ventilatiesysteem. Comfortabel en gezond wonen zijn de zaken waar het om gaat. Voor Brink Climate Systems zijn deze kernbegrippen de drijfveer om slimme add-ons te ontwikkelen die de bewoner de mogelijkheid bieden het balans ventilatiesysteem aan te passen aan zijn persoonlijke wensen. Aan de al bestaande systeemmodules voegt Brink nu de Evap toe. De Evap is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met HomEvap. Dinsdag 28 februari werd deze samenwerking formeel bekrachtigd.

Lees verder >

Brink lanceert brinkairshop.nl

picture
23 februari 2017

"De wereld van de bouwkolom verandert, daar moet je op inspelen"
brinkairshop.nl is live! Dé webshop met producten op het gebied van ventilatie, verwarming, koeling en warmwaterbereiding. Eenvoudig, snel én altijd met de meest actuele productinformatie.

Lees verder >

Brink demonstreert innovaties op ISH

03 februari 2017

Brink Climate Systems pakt uit op de ISH in Frankfurt am Main. De fabrikant uit Staphorst, bekend om haar innovatieve ventilatieoplossingen, laat er een efficiënter, stiller en energiezuiniger ventilatietoestel zien, samen met nieuwe systeem­modules voor het bevochtigen en reinigen van ventilatielucht en een module om met ventilatielucht te verwarmen of koelen.

Lees verder >

Brink voldoet aan eis G+-gas

05 december 2016

Onlangs heeft de overheid een wijziging in het Besluit Gastoestellen bepaald. Deze wijziging houdt verband met de veranderende samenstelling van gas. Vanaf 1 januari 2017 mogen er uitsluitend nog luchtverwarmers en cv-toestellen geïnstalleerd worden die gekeurd zijn voor G+-gas, ook wel K-gas genoemd. Toestellen die niet gekeurd zijn voor G+-gas, mogen na 1 januari niet meer worden geleverd en geïnstalleerd. Onze toestellen voldoen aan deze eis.

Lees verder >